Megéri hasznàlt iPhone-t venni?
Figyelt kérdés
Soha nem volt iPhone-om, mindig Xiaomi meg Samsung.
De, meguntam az android állandó laggolasát, szaggatását stb.
Tényleg jók a használt, de felújított iPhone-k?
Üzletből vennék persze.
2023. szept. 17. 18:42
1/32 anonim válasza:
Jók, csak laggolnak és szaggatnak.
3/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom, minimum 12.
2023. szept. 17. 19:35
5/32 A kérdező kommentje:
Arra értem, hogy elműködik-e még nàlam 2,5 vagy 3 évet még?
2023. szept. 17. 19:49
6/32 anonim válasza:
Az teljesen jó a 12.
A kedves első válaszadó pedig nem tudom hogy írhatott le ilyet…Pont az iPhone az, ami soha nem lassul, soha nem fagy le. Mindig minden gördülékenyen működik. (Nyilván itt nem a régi iPhoneokra) gondolok!)
7/32 A kérdező kommentje:
Ezért gondolkozok én is iPhone-ban, mert elegem van, hogy youtube videót nem tudok döcögés nélkül nézni, meg simán böngészni neten, hogy ne várnék 3-4mp ig mire betölt.
2023. szept. 17. 19:54
8/32 anonim válasza:
6
Mondjuk én az újabb típusú androidnál sem találkoztam laggolással, szaggatással. Viszont van ultragyors töltés, hatalmas kijelző 120hz, memóriakártyás bővíthetőség, extra akkumulátoridő, extra kamera tulajdonságok, androidonként változó launcherek, teljes körű szabadság, akár romolhatóak. Van összehajtható, strabíró, búvár, katonai....
9/32 anonim válasza:
8-as: kinek a pap, kinek a papné.
10/32 anonim válasza:
Az iPhone-ok pont ugyanúgy laggolnak, mint az Androidosok, szóval csak ezért ne vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!