Egy iPhone SE 2020 85%-os aksi al mennyire használható? Megéri megvenni?
Én is mindig androidos voltam, egyszer váltottam tavaly 13 Pro Max-ra és már nem váltanék vissza - ízlés kérdése persze- nekem az ökoszisztéma miatt nagy plusz.
Nem vészes megszokni.
Sajnos drágák és ismerősömnek van SE-je és nagyon gyorsan merül az akksija. Naponta többször tölti.
Mennyire könnyű megszokni? Manapság gyakorlatilag nincs mit megszokni. Átlag felhasználás szintén maximum a gesztusvezérlés az amit szokni kell, de ezeregy éve van ez is droidon, szóval ha úgy használtad, akkor igazából ennyi.
Én is tavaly váltottam, semmi extra különbség nincs egy jó középkategóriás (150-200 ezres), ad absurdum felsőkategóriás androidos telefon és egy iPhone között.
Viszont én sosem javaslom senkinek, hogy ilyen régebbi Apple telefonokra váltsanak, ha tényleg az Apple "élmény" érdekli őket. Ezek mind jó telefonok voltak a maguk idejében, de csodák nincsenek. Az SE sorozat második és harmadik tagja (a 2020 és 2022) igazából egy bivaly erős procival megáldott, 2017-es iPhone 8 és kész. Mai szemmel nem túl csábító IPS panellel, nagyon kicsike akumulátorral, ami még új állapotában valószínűleg az átlag felhasználónál lehoz egy napot, de 85%-os aksival már kötve hiszem. Kicsike az alap tárhely, csak egy hátlapi kamera van, az sem mai csirke. Őskövület maga a telefon ház kialakítása, a telefon méretéhez képest apró a kijelző (az iPhone Mini széria kisebb házban nyújt lényegesen nagyobb kijelzőt).
Ha a Samsungod jól működik és elégedett vagy vele, akkor nincs miért lecserélni. Annál a telefonnál nyilván erősebb az SE kamerában és processzorban is, viszont a Samsungod kijelzője kategóriákkal szebb, főleg a fekete szín megjelenítésében. Nagyobb a kijelzője is, mindamellett egy kifejezetten kompakt telefon ennek ellenére. Üzemidőben is valószínűleg agyonveri az általad kinézett telefont.
Nekem 2 SEm van, a sajátot 2,5 éve nyomkodom 79 % os aksi, ha nem piszkálom kibír 1 napot
A céges 90%, 2 napig elvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!