Mit jelent a használható?
Iphone 8 a legrégebbi, ami még támogatott, de valószínűleg egy iphone 5 is használható lenne még, de ezeken már lehet, hogy bizonyos appok nem futnának..
Az iphone 5 előtti modellek a 3G lekapcsolása miatt igencsak korlátozottan használhatóak. De telefonálni, wifizni ezekkel is lehetséges.
Az iPhone 2G, vagyis a legelső iPhone :)
Hiszen a mai napig vannak tökéletesen működő példányai. Így magára a kérdésre ez a helyes válasz.
Hogyha pedig az lenne a szempont, hogy megadott alkalmazásverziókkal kompatibilis legyen, akkor arra pedig az ehhez szükséges iOS verzióval rendelkező mindenkori legrégebbi iPhone-modell lesz az, amit megfejtésként keresel.
7
iPhone 8. Ha csak telefonálok, emailt írok/nézek, néha netezek pár percet, akkor egy egész nap. Ha folyamatosan fotózok, akkor csak 1 óra és vége full töltöttségről.
A #7-nek:
Nekem egy iPhone 5-ös készülék ~2—3 órán át bírta intenzív terhelés mellett. Gyakorlatilag folyamatosan töltőre téve kellett használnom, mint egy laptopot :)
Az akkumulátorok egyébként kifejezetten gyenge pontjai az almás készülékeknek, relatívan véve rövid időn belül bekövetkező drasztikus mértékű kapacitásvesztéssel.
Egy nagyon keveset használt 2G, 3G viszont egész jól bírja a korához képest, ~7—8 órát is elmegy, ami ilyen korban jónak számít.
Szintén a #7-nek (#5 és #9 vagyok):
Az iPhone 6 viszont meglepően jól bírta a strapát, nem is értettem... Volt, hogy másfél napot is bírt intenzív használat mellett. Mondjuk szerintem megkattant a telefon, mert nagyon erősen irreális értékeket produkált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!