Elmegy a mobilnet ha sokan vannak az emeletes vonaton, tapasztaltátok?
Miért ne birná? Egy putrisoron a panelházból többen neteznek, mint a te emeletes vonatodon. A hálózat pedig képes kezelni a cellák közti mozgásokat.
Ezen gondolkodtál már?
A szakadozás általában a folytonos mobil torony csere miatt van, mert a vonat akár 80-120kmh órával halad.
De egy jobb Telekom Vodafone előfizetésnél ez nem jellemző, max a diginél
Vonaton nekem sosincsen net. Soha! Se voda, se yeti. T-vel nem próbáltam... szóval ez inkább tűnik technológiai korlátnak. Nem csak az emeletesen, hanem bármelyiken.
Szóval az én trükköm, hogy szépen letöltögetem a zenéimet, meg a yt videokat (pl newpipe), és offline telefonozok, mert nincs más lehetőség.
Nem értek hozzá, nem tudom miért ilyen hulladék. Autóban is nyilván vannak helyek, amik kiesnek a térerőből, de alapvetően nincsen.ilyen gond, hogy konstansan folyamatosan nincs mobilnet utazás közben. Szóval biztos maga a vonat kabin is árnyékol rendesen.
Régebben volt ilyen is amúgy, hogy avonaton volt ingyen wifi. Azon volt net, ha kevesen voltak rajta. Tehát általában azon se volt net 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!