A szerelő műhely elvállalja ennek az eszköznek a javítását így ha ezt mondom?
Jaj nekem, szegénynek, micsoda sorscsapás ért! Én, ki a technika vívmányait mindig is a tudás és művelődés eszközének tekintettem, most épp egy ilyen csodálatos szerkezet, a mobiltelefon áldozatául estem saját figyelmetlenségemnek. A kütyük iránti olthatatlan érdeklődésem végzetes baklövéshez vezetett!
A virtuális valóság lenyűgöző birodalmába merülve teljesen elvesztettem a koncentrációmat és kontrollt érzékeim felett. A kibernetikus eszközök által stimulált agyam nem tudta már követni a valós ingereket. Így amikor a játék egy intenzív jeleneténél összpontosítottam, kiejtett kezemből a telefon, melynek kijelzője ripityára tört a hideg padlón.
Micsoda óriási malőr! Hogy lehettem ennyire felelőtlen a drága szerzeménnyel, mely a mindennapjaim nélkülözhetetlen kelléke? Most, konfúz állapotomban fel sem tudom mérni a teljes kárt, de a repedések alapján úgy tűnik, a belső alkatrészek is sérültek. Vajon érdemes-e egyáltalán a renoválásra költenem, vagy egyszerűbb új eszközt beszereznem?

A zsebiális elme hogy nem tudta kiguglizni a legközelebbi szerviz címét, ahol -velünk ellentétben- meg is tudják nézni hogy mibe kerül az extázisos leejtést megelőző állapotba hozni a mobilt?
Az sem mindegy hogy egy 8 ezer forintos tesco nyomógombosról van-e szó, vagy egy S23-ról.
Utóbbira tudok jó tokot: https://www.youtube.com/watch?v=SIsgVCdMjTU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!