Megjavíttassam vagy vegyek egy újat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma vettem észre, hogy a telefonom aksija kipúposodott. Munka után be is ugrottam a szerelőhöz, jófejek voltak, van is aksijuk, 12 ezerért, plusz szerelési költség.
A telefont négy éve vettem, egy Huawei Y6 2019-es. Szeretem, alapvetően meg vagyok vele elégedve, még 1-2 évet ráhúznék, ha nem lenne az aksi probléma. Néztem most új, alacsony kategóriájú telefonokat 50-60 ezer forintért, de nem tudok egyelőre dönteni, hogy egy újat vegyek inkább, vagy a megszokott telefonom javíttassam meg. Mondanátok ötleteket, hogy ti hogyan döntenétek? (Anyagilag nem állunk nagyon rosszul, de nem is költenék feleslegesen, nem vet fel minket sem a pénz igazán.)
2023. aug. 1. 20:34
1/5 anonim válasza:
Ha szereted és probléma mentesen működik akkor aksit vegyél és majd, amikor az elhatározás komolyabb vegyél egy drágább, magasabb kategóriás telot, ami sok évig működik (jó esetben) megint nálad. Én ezt tenném. 🤷
2/5 anonim válasza:
12 ezer + javítási díj nem olyan nagy összeg. Én ezt az opciót választanám és akkor cserélnék amikor már több indok, pl. kopott, karcos kijelző is a csere mellett szól
3/5 szántóvető válasza:
először meg kéne nézned a szolgáltatódnál hogy milyen kedvezményre vagy jogosult.mert ha van kedvezményed akkor egyértelmű hogy ki kell használnod pl: [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Nem, az szerencsére nem - a telefon hátulján van egy ilyen bőr borítás gyárilag, az felnyomódott, de még az sem sérült, mert rugalmas. Végül elvittem tegnap szerelőhöz, elvileg mára kész lesz. Telekomnál nem láttam olyan akciót, amire én most jogosult lennék, de köszönöm neked is, hármas válaszoló!
2023. aug. 3. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!