Hol lehet venni ilyen okostelefon szerelő eszközöket?
Figyelt kérdés
Mert mivel van 2-3 hibás telefonom,és elszeretném adni az alkatrészüket..#okostelefon,elektronika,android,szerelés,műszak,műszerész
2021. dec. 25. 17:36
1/8 anonim 

válasza:

Én akkucseréhez eBay-ről rendeltem ,volt, mikor eleve olyan akkucsomag volt amiben típusspecifikusan adták a hozzá való csavarhúzókat is.
2/8 anonim 

válasza:

3/8 A kérdező kommentje:
2
Zoli,ha te nem vagy,hülyén halok meg..
Mert biztos hogy nem Google-en keresem ki,hanem megkérdezem hogy hol lehet biztonságosan venni az ilyet ..
2021. dec. 25. 19:11
4/8 anonim 

válasza:

"Mert biztos hogy nem Google-en keresem ki,hanem megkérdezem hogy hol lehet biztonságosan venni az ilyet .."
Nem azt kérdezted.
Ha nem hiszed, olvasd el mi van legfelül kiírva.
"Zoli,ha te nem vagy,hülyén halok meg.."
Szerintem ezen már ő sem segít.
5/8 A kérdező kommentje:
4
Na most stop,már elegem van az sok butyuta,kötekedő,besértődös válaszadóból!
Vagy normálisan válaszolsz,vagy ha nem tetszik,lehet nyugodtan arébb menni,mert senki kéri az hülye beszólásodat!
Ennyi..
2021. dec. 25. 19:55
6/8 anonim 

válasza:

De tudok én konkrétan is segíteni: az enyémet az Aldiban vettem és minden szempontból szuperbiztonságos volt a vásárlás.
7/8 A kérdező kommentje:
6
Akkor esetleg linket adnál?
2021. dec. 25. 20:17
8/8 A kérdező kommentje:
6
Mondjuk nálunk nincsen aldi,de amúgy nem is kaptam linket..
Szóval 1 kivert normális választ kaptam...
2021. dec. 26. 20:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!