Egy iPhone 3Gs-t mennyiért lehetne eladni?
Figyelt kérdés
Használtan senki nem árul, így nincs mihhez viszonyítanom.
8GB-s, az akksi kapacitása 76%-os a Cocconut Battery 4 szerint
tegnap 19:19
1/9 anonim 

válasza:

Pár ezer forint, de értelmes ember használt iPhone 3GS-ért nem ad pénzt már.
2/9 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy nem pár ezer, mert gyűjtői darabnak számít.
tegnap 19:37
3/9 anonim 

válasza:

Gyűjtői darab lenne, ha bontatlan lenne, de mivel nem az, ezért sokat nem ér sajnos.
4/9 anonim 

válasza:

Egy lef.sott agyonhasznált i3GS minden csak nem gyűjtői darab…
5/9 anonim 

válasza:

Semmit nem ér ha használt.
Nekem is van egy. 2009-ben vettem. Működik a mai napig. De nem ér semmit ha nem bontatlan.
Én még 1000 forintot sem adnék érte. Gyakorlatilag használhatatlan a mai világban már.
6/9 anonim 

válasza:

Ezek hatalmas mennyiségben készült telefonok, még 3310-es Nokia-ból is Dunát lehet rekeszteni. Szóval nem valószínű, hogy ez valaha gyűjtöi darab lesz.
7/9 anonim 

válasza:

Hát barátom, ahhoz hogy egy szétfosladt iPhone 3GS gyűjtői darab legyen, arra még várhatsz 30 évet legalább. Annyi van belőle mint a fos, a hétköznapi használati értéke meg nulla.
8/9 anonim 

válasza:

"Használtan senki nem árul, így nincs mihhez viszonyítanom."
Rágógumit sem árulnak használtan - hasonló okokból. :)
9/9 anonim 

válasza:

Az én makulátlan Iphone 4s-em ami 32gb-os, ritka mint a fehér holló, alig bírtam eladni 15ezerért.
Akár kilóra is leadhatod a telepen, kb annyit ér. 5-6 ezer forint max, és azt is csak azért mert gyüjtői értéke van, amúgy meg elektronikai hulladék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!