Melyik iPadet vegyem 2025-ben?
Szóval tegnap (márc 4) bemutatta az Apple az új iPad Airt és a sima iPadet.
Az új Air M3 chippel rendelkezik, míg az elődjében M2 van, ez szerintem nekem nem jelentős szintlépés, emiatt nem venném meg az újat.
A kérdésem az lenne, hogy várható-e, hogy a 2024-es iPad Air-nek csökken az ára és ha igen, akkor mikor és mennyire?
Ti ha most vennétek iPadet, akkor melyikkel szimpatizálnátok leginkább?
A sima hétköznapi dolgokon kívül (filmezés, böngészés) olykor videóvágásra is használnám.

Nekem Air 5 van M1 chippel, amit leírtál, arra még az is tökéletes.
Hátha hasznos:
Davinciben egy 30
Másodperces, átszínezett, utólag stabilizált 4k 30fps-es ProRes videót 20mp alatt renderelt ki az iPad.

Sajnos nem egyértelmű még számomra, hogy az új alap iPadban 4 vagy 6 giga memória van. Ha 4, akkor kuka az egész, ha 6 és tényleg 170 ezer lesz a hivatalos magyar ára, akkor alap felhasználásra szerintem sokkal jobb ár/érték aránya lesz, mint egy új Airnek. Ennek is lesz 128 gigás alap tárhelye, megkapja az iPhone 15 SoC-át, ugyanúgy nem OLED és csak 60 Hz-es kijelzője lesz, szóval ha nem túl extrém videóvágásra használnád, akkor túl sok előnye nem lenne egy Airnek ehhez képest.
Mondjuk ha még mindig nem lesz laminált az alap kijelzője, akkor elképesztően fel fogom húzni a szemöldökömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!