Leöntöttem a laptopomat vagy 3 hónapja,szerelő észre veheti-e?
Szóval leöntöttem vízzel a laptopom,kapott azért rendesen,fél pohár víz ráment,de nem teljesen a billentyűzetre hanem a fele mellé is.
Egyből letörölten stb,hagytam száradni. Használtam és semmi baja nem volt. Rá egy hónapra elkezdett furán érzékelni a billentyűzet meg az egér néha,2hónap után már sokszor nem is érzékelt egyik sem,végül most nem igazán jó a touch pad,és a space gomb.
Apukám meg most vette észre 2,5-3 hónap után mivel ez úgymond az ő laptopja volt,de ideadta online oktatás alatt.
Én nem mertem neki elmondani,mert tudtam,hogy olyan nyakast kapok,hogy leszakad a fejemxd Most el akarja vinni szerelőhöz,én viszont mondtam neki h nem öntöttem le,mert kurvára félek tőlexd
Lehet hülye kérdés,de a szerelő 3hónap után is fixen megtudja mondani apámnak,hogy ráöntöttem a vizet? Vagy azért mond más feltételezéseket is,hogy enyhüljön a gyanúmxd Segítségeteket előre is köszönöm,lebaszni nem kell nektek is,majd apám elintézi
A legjobb mindig ha az igazat mondod.
Leöntötted csapvízzel. A víz elpárolgott belőle és a visszamaradt vízkő most gondokat okoz a gép belsejében. A belső kis alkatrészek színétől függ, hogy látványos e rajta a vízkő. Ha fehér, akkor nem biztos. Ha fekete, akkor simán észreveszik, hogy valamit beleborítottál. És rászáradt...
Nem érdekli a szervizest, csak kicseréli az alkatrészt és kész.
A garanciális szerviznél szoktak csak kukacoskodni.
Egy szerelő ezt 100%-ra megmondja, igen.
Elve minden elektronikai kütyü belsejében vannak ragasztva apró indikátor lapkák. Azok vízzel reagálva fehérből, pink, piros színre váltanak, és így vitán felül van a beázás ténye.
De, a víz ahogy megszárad, az nem nyomtalalanul tűnik el, hanem ottmarad egy ilyen fehéres, szürkés réteg. Valójában az szigetel, ezért is van az, hogy nem közvetlenül a víz bejutaskor pusztul el, hanem száradás után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!