Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valóban ilyen rossz a Samsung...

Valóban ilyen rossz a Samsung A54 5G amilyennek írják? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Fórumban írják a következőket:

A wifi teljesen használhatatlan, folyamatosan van hogy hivnak és nem lehet felvenni, fotókat nem tölti be, pdf fájlt nem tudja letölteni, térerő gondok, és még sorolhatnám sokáig. És a gyari visszaállitas sem segit.

Én megbántam, szintén A54 5G, pénteki nap kihoztam, szombat este lett először beüzemelve, kamera hibás van egy folt a képekben , visszavittem, azt mondták lehet gyári hibás, de szervizbe küldik, két és fél hete nem sikerült vele semmit csinálni, de konkrétan még a szervízig sem eljuttatni.......😩 Nem is használtam még,de már most utálom.

Sajnos a fent emlitett kommentekből hasonlókat tudok mondani.2 ismerősöm is A54 et használja..

Akkumulátor

Rossz térerő

Hangszóró

Túlmelegedés

Folymatos lefagyás...stb.

Én is úgy látom hogy az 54 széria tényleg egy katasztrofa lett.

2023. aug. 13. 21:19
1 2
 11/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
Na igen, igaz amit 10-es írt, hogy ilyenkor azonnali cserére van lehetőséged, én sem adtam volna szervízbe, 1 napos telefont ne kelljen már szervízeltetni.
2023. aug. 14. 11:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!