Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valóban ilyen rossz a Samsung...

Valóban ilyen rossz a Samsung A54 5G amilyennek írják? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Fórumban írják a következőket:

A wifi teljesen használhatatlan, folyamatosan van hogy hivnak és nem lehet felvenni, fotókat nem tölti be, pdf fájlt nem tudja letölteni, térerő gondok, és még sorolhatnám sokáig. És a gyari visszaállitas sem segit.

Én megbántam, szintén A54 5G, pénteki nap kihoztam, szombat este lett először beüzemelve, kamera hibás van egy folt a képekben , visszavittem, azt mondták lehet gyári hibás, de szervizbe küldik, két és fél hete nem sikerült vele semmit csinálni, de konkrétan még a szervízig sem eljuttatni.......😩 Nem is használtam még,de már most utálom.

Sajnos a fent emlitett kommentekből hasonlókat tudok mondani.2 ismerősöm is A54 et használja..

Akkumulátor

Rossz térerő

Hangszóró

Túlmelegedés

Folymatos lefagyás...stb.

Én is úgy látom hogy az 54 széria tényleg egy katasztrofa lett.

2023. aug. 13. 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én nem tapasztaltam ezeket a problémákat. Viszont magamtól nem ezt vettem volna, nekem a kábel nélküli töltés sokat jelent, de sajnos ezt adta a munkahely.
2023. aug. 13. 21:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Én sem tapasztalok ilyen problémákat. Azonban, hogy őszinte legyek, az előző Samsungomat jobban szerettem. Ezzel elvagyok, megfelelően működik, mégis van benne valami, amit nem tudok megfogalmazni, amiért nem igazán szeretem... Tényleg nem tudom szavakba önteni, de a lényeg, hogy még egyszer nem vennék ilyet, illetve ha ne adj isten vissza mennék az időben, eszembe nem jutna ezt választani.
2023. aug. 13. 22:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Melyik tipus volt előtte?
2023. aug. 13. 22:23
 4/11 anonim ***** válasza:
A21s volt.
2023. aug. 13. 22:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Jobb az A21s mint az A54 5G ? Vagy mi a probléma az 54-el?
2023. aug. 13. 22:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem jobb volt. Írtam már, nem tudom megfogalmazni, hogy miért nem szeretem annyira az újat. Ha fegyvert szegeznének a fejemhez, akkor sem. Az előző nagyon kényelmes volt, "adta magát a használata", ennél meg mintha a távolban pittyegne a vörös riadó, kényelmetlen, pedig ha csukott szemmel kéne megfognom, nem tudnám a különbséget, a működése pedig nem hiszem, hogy különb lenne, mégis már az első perctől valahogy nem szerettem túlzottan, de hát nem volt beleszólásom. Amit nyújt, ki tudom élvezni, de valahogy nekem ez a készülék unszimpatikus.
2023. aug. 13. 22:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Nálad jelentkezik valami hiba rajta? Ezeken kivül mikyen negatív tapasztalataid vannak a készülékkel kapcsolatban?
2023. aug. 13. 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Semmi. Megfelelően működik.
2023. aug. 13. 22:40
 9/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem A52S 5G van, nekem az előtte lévő A70 sokkal jobban megfelelt. Az alapvető bajom az, hogy pl. ha rezgőn van, akkor egy pár nap múlva, ha hanghívás van, akkor automatikusan felveszi minimálisan a hangerőt, ilyenkor restart kell, ami oké, csak éppen nem tudod mikor csinálja, mert ez random. Beszélgetés közben sokszor kiold a kijelző. Az automatikus fényerő nem tudom miért, de a frissítés óta néha nem reagálja le a fényt és a kijelző sötét marad.
2023. aug. 14. 07:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Három napon belül azonnal cserélni kellett volna, és 14 napon belül még a vásárlástól is elállhatsz, tehát a vétel árat vissza kell adniuk! Miért mentél bele ilyen szervizes tortúrába???
2023. aug. 14. 10:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!