Valóban ilyen egyszerűen leszedhető a telefonok hátlapjai?
Egyszer olvastam olyat, hogy "hőlégfújózni", melegíteni kell, csak úgy jön le..
Hogy is van ez?
Hát én ritka hülye vagyok a telefonokhoz, de a hátlapját simán lepattintom.
Te hogy raktad be a sajátodba a sim-kártyát? :)
"Hát én ritka hülye vagyok a telefonokhoz, de a hátlapját simán lepattintom.
Te hogy raktad be a sajátodba a sim-kártyát? :)"
Én kb. 10 éve láttam utoljára olyan telefont, ahol a hátlapot lepattintva kellett betenni a SIM kártyát.
Ha normálisan be van ragasztva akkor nem jön le így. Alaposan fel kell melegíteni és szerszám sem árt hozzá.
Komolyabb telefonokban van csavar és/vagy kis fülecskék, patentok amik pluszban tartják a hátlapot.
A felvételen az akku felirata szerint egy TECNO nevű telefon szerepel. Lehet, hogy valakinek így szétjött, vagy előzőleg már szétfeszegette és utána már könnyebb.
De lehet, hogy más esetben /típusnál beletörik a körmöd, illetve be sem fér a vékony résbe, ezért célszerűbb megfelelő eszközt használni, ami a telefon anyagát sem sérti meg lehetőleg.
Mint például itt a kék színű eszközök:
Egyébként a keresőbe beírod:
Samsung Galaxy Teardown Disassembly Repair Video
Több kulcsszót adtam meg, nem fontos mindegyik.
Sok készüléknek nincs hátlapja.
Egyszerűen egy anyagból van az egész tok a kijelzőt kivéve.
Mivel az ilyennek hátlapja nincs, azt levenni nem lehet. A szétszerelés a kijelző felől lehetséges.
És igen, hőlégfújó tapadó korong, esetleg damil, feszítő szerszám kell hozzá, mert ragasztva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!