Mobilinternet terén a Yettel vagy a Vodafone rendelkezik nagyobb lefedettséggel?
Én az árazás miatt most váltottam yettelről vodára. Nem rossz ajánlat ez a korlátlan 4G netes csomagjuk 5 ezerért. De hogy ez te, mekkora hulladék... nagyon sok helyen, ahol a yettellel semmi gond nem volt, ott a voda csak vánszorog. Vagy éppen nem is megy. Egyáltalán.
Így utólag lehet visszavonnám, de most havi 2-3 ezret spórolok, és azért többnyire kielégít eg is, szóval most jó, kell az a párezer spórolás sajnos.
Balatonon mindkettő stabil amúgy. 10-11 Mbájt/s-sel szedtem le filmeket.
Fővárosban nagyon sok helyen érezhető a yettel előnye.
Vonaton mindkettő hulladék.
Dunakanyarban voltam még legutóbb... 200 kbájtos streamet nem tudta lejátszani nekem a voda, míg korábban semmi gondom nem volt errefelé yettellel.
Esztergom környékén hasonló... ott egyik se túl erős, de ilyen foshulladék titok szint elmegyegetett azért. Ja, szóval ez a bajom BP-en, hogy vodával még az instát se lehet akadás nélkül tekerni 🤷♂️ nekem meg kelle ez a hülye agyzsibbasztás néha.
Nekem sajnos a Yettel nem. Megbízhatatlan, indtabil, pedig van is nem messze tőlem egy átjátszó állomás is.
Rácalmás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!