Szerintetek sokkal gyengébb a Digimobil lefedettsége mint a Vodafoné? Leginkább a keleti országrészben és Pesten lenne használva. Nagyon jó árak vannak náluk.
Előttem már mindent leírtak. Nekem saját tapasztalatom, hogy nagyon hasznos, hogy van ekkora mennyiségű internetem, másrészt mindig nálam van a telekomos sim is, mert azért kisebb falvakban előfordul, hogy nincs. Bp-en élek, és itt mindenhol van, amit viszont nem értek, hogy miért nincs Szentendrén és Piliscsabán?
De összességében, ár-érték arányban nagyon is megéri.
Az tény, hogy a Digimobil lefedettsége jelenleg kisebb, mint a Vodafone-é. Bár folyamatosan bővül a hálózat, így ez idővel változhat és változni is fog (utol fogják érni a versenytársakat). Amióta előfizető vagyok, nem kevés új bázisállomást üzemeltek be.
A lefedettségi térképe a Diginek itt nézhető meg: [link]
A Vodafonenak meg itt: [link] (itt a 4G-t válaszd ki)
Itt a fő kérdés, hogy ahol szeretnéd használni, azon a helyeken van-e lefedettség és milyen a térerő? Ezért érdemes a lefedettségi térképet megnézni, mert azon utca szinten láthatod, hol használható.
Egyébként nincs rá hűségidő, így akár egy hónapra is megrendelhető, ha nem felel meg, bármikor lemondhatod.
Ami a Digi mellett a fő érv, az a kedvező ára, én (is) azért váltottam. Nekem szerencsém van, mert azokon a helyszíneken ahol én használom, mindenhol jó a lefedettségük.
Nem tudom, kinek mi a tapasztalata, de nálam a HBO MAX is tökéletesen működik vele HD felbontásban, sosem volt problémám (nem szaggat), csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!