Melyik mobilszolgáltató a legjobb?
Mindhárom nagyon jó (Európai viszonylatban nagyon jó a lefedettség és a mobilinternet sebessége). A lefedettség kb. egyforma, a hanghívás minősége és az internet sebessége is, bármelyiket is választod, jó lesz. Inkább a tarifáknál lehetnek eltérések, mindenkinek mások a használati szokásai, és bár vannak átfedések, de nem ugyanazok a tarifák, így azt a szolgáltatót és csomagot érdemes választani, ami a te igényeidnek a legjobban megfelel.
Viszont ha egy szolgáltatónál több szolgáltatásod van, úgy olcsóbb. Pl. én Telekom Magenta 1-es vagyok, és náluk van mobilinternetem, aminek így 30%-al kedvezőbb a havidíja és dupla belföldi adatforgalmat kapok. Ha UPC-s vagy, nekik is van hasonló akciójuk a Vodafoneval, ott is kedvezőbb a havidíj, és +2GB belföldi mobilinternetet adnak minden tarifacsomaghoz. A DIGI-nek is van saját mobilszolgáltatása (ami DIGI és Invitel mellé rendelhető), az már kicsit érdekesebb, mert csak a nagyobb városokban van lefedettség, meg autópályák mentén, cserébe 0 Ft a havidíj, és havi 50GB mobilinternetet meg 5Ft percdíjat ad, ha olyan helyen használod, ahol van hálózat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!