Telenor vagy Vodafone kínálja a jobb csomagokat ill, hálózatot?
Hármas. Mi sok minden nincs a legkisebb redben? Teljes eu korlátlan hívás/sms/mms. 5Gb net, de nekem abból az 5ből eddig a "legkeményebb" hónapban is csak 1et sikerült elhasználni, tekintve arra hogy gyakorlatilag semmi nem fogyasztja az adatkeretet amit az ember mobilon használ. Facebook, Messenger, Viber, WhatsApp, Snapchat ( ezeknek a hang és videóhívásai se), youtube , hbo Go, Horizon Go, netflix stb.
UPC mobilosokat meg egy nem publikus úgynevezett Go Unlimited 10 csomagba pakolják át, korlátlan net 10/10 és sebességgel 4G hálón ( upc 2/1 volt 3G hálón), és mindegyikben annyi lebeszélherőség amennyi UPC csomagban volt. Jellemzően 2-400 Ft al az UPC ár ALATT. Egyébkent UPC Mobilt gyakorlatilag eddig is voda hálózaton volt, UPC mobil csak egy brand. Ugynevezett VMNO ( Virtual Mobil Network Operator).
Köszi! A leírtak alapján most meggyőztél, hogy első körben mégis náluk érdeklődjek a szerződés megújításáról, és ne másik szolgáltatónál kérdezzek körbe.
Ár-érték arányban ahogy nézem szerintem inkább fordítva.. A voda 8000K-ért nem kínál 100GB-ot, ami nekem bőven elég egy hónapra.. Az EU-s hívások számomra nem olyan fontosak, mert többnyire Vibert vagy FaceTime-ot használunk azokkal, akik külföldön élnek/dolgoznak.. Pont azért tettem ki a kérdést, mert pár emberből nem lehet eldönteni a lefedettség kérdést.. Hogy alátámasszam a fentieket:
voda: 8K-ért 15GB, 100p
telenor: 8K-ért 100GB, 120p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!