Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telenor vagy Vodafone kínálja...

Telenor vagy Vodafone kínálja a jobb csomagokat ill, hálózatot?

Figyelt kérdés
tapasztalatok érdekelnek első sorban, jelenleg Telenoros vagyok, érdekelne mit kínál a vodafone.

2020. máj. 4. 13:31
1 2
 11/18 MancsWolf ***** válasza:
100%

De nézz a dolgok mögé.

Múlt hónapban 97,6Gb mobiladat forgalmam volt 5Gb os csomaggal, és 970Mb fogyott az adatkeretből. Hiába 5Gb ha gyakorlatilag minden ami fontosabb nem fogyasztja az adatkeretet.

Én továbbra is inkább korlátlanul telefonalok, és gyakorlatilag korlátlanul netezek 9900 (második red sim már csak 7900, harmadik red SIM pedig már csak 3900Ft) Ft ért. Mint bekorlátozzanak 120 percbe ( 1 hétre se elég) utána meg pörög a 3xFt/perc.

Itt jön képbe hogy az emberek csak a számokat látják 100Gb huuuuuuu, viszont minden zabalna keretet. 5Gb? Ló... Csak nem nézik hogy gyakorlatilag semmi nem fogyaszt. :) Itt a környékünkön ( közép dunántúl) Voda jobb. Sokáig használtam Telekom & Telenor Majd Telenor & Voda párost. Van tapasztalatom bőven.

2020. máj. 4. 15:17
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

Nekem mindhárom szolgáltatónál van készülékem.

A meglátásom, hogy általánosságban egyforma, mint csomagokban, mint pedig lefedettségben.

Helyi szinten lehetnek különbségek a lefedettségben, mivel külön tornya van a szolgáltatóknak. Pl. egy tanyán lehet jelentősége ennek, lehet ott csak az egyik szolgáltatónál van megfelelő lefedettség.

Csomagokban mindhárom szolgáltatónak vannak jó ajánlatai, és mindhárom más réteget céloz meg.

A fő telefonom nekem Telekomos, mivel Magenta 1-esek vagyunk, dupla mobilnet és 30% havidíj kedvezmény jár, így fő szolgáltatónak nekem a Telekom adta a legjobb ajánlatot.

Van egy feltöltőkártyás telefonom a Telenornál meg a Vodafonenál is. Ez meg egy-egy ismerős miatt "kell". Az egyik Telenort, a másik Vodafone-t hív ingyen. Mindhárom szolgáltató kínál olyan csomagot, ami kedvező áron korlátlan hálózaton belüli beszélgetést tesz lehetővég.

A Vodafone és a UPC egyesültek, ezért UPC-seknek a Vodafone adja a legjobb ajánlatot.

A Telenor viszont kedvező árban nagy internetet ad, 100 Gb-os csomag is elérhető havidíjasoknak. Tehát aki se nem Telekomos, se nem (volt) UPC-s, de nagy internetre van szüksége, nekik a Telenort ajánlom.

Ahogy fent írtam, mindhárom nagyon jó, de a verseny miatt mindenhol más csoport van megcélozva. Meg ezen felül mindháromnál van ún. általános tarifa is, amit hasonló árban adnak.

2020. máj. 4. 16:33
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve volt a telenornak a hello data csomagja. Azóta semmi értelmeset nem tudnak felajánlank. Folyamatosan hívnak (félévente), hogy váltsak egy drágább korlátos csomagra. Nagyon szar ez a cseh vezetés. Hányadék kartellezős kizsákmányoló rablóbanda (nem véletlenül Orbán haverjáé). De amíg van a hellodata csomagom, addig nem lépek ki, mert ennél jobbat nem tudnak adni máshol.

Tehát egyértelműen a telenor a legrosszabb szolgáltató ma a magyar piacon.

(Digit még nem lehet számolni)

2020. máj. 4. 17:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy a voda a legjobb, világszinten is a legtöbb ügyféllel rendelkező szolgáltató!
2020. jún. 30. 07:01
 15/18 anonim válasza:
a telenor a voda hálózatát használja
2021. ápr. 8. 16:04
 16/18 A kérdező kommentje:
"a telenor a voda hálózatát használja" nagyon nem.
2021. ápr. 8. 18:11
 17/18 anonim válasza:
oh. csak azért mondtam mert itt láttam gyakorikérdésen egy kérdést és azt irták hogy a vodafone hálózatát használja a telenor
2021. ápr. 9. 13:28
 18/18 MancsWolf ***** válasza:
Akkor valami nagyon régi kérdést láthatták. 199x Ben mikor indult a Voda akkor részben a Telenor hálózatát használta. Akkor még kötelező volt új szolgáltató számára belföldi roamingot biztosítani, és mivel az akkori Pannon volt az állami, így ők biztosították. Ilyen már nincs. Na meg kb 2 év alatt kiépítették teljes saját hálózatukat és meg is szűnt a roaming.
2021. ápr. 11. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!