Gyári Apple átlátszó tok mennyire sárgul?
Iphone 13 mini-re vettem nemtudom már milyen márkájú átlátszó tokot, amit külön úgy reklámoztak, hogy nem sárgul mert különleges anyag blablabla...
Na most eltelt 3 hónap és körbe be van sárgulva, ha megveszem a gyári Apple átlátszó tokot, az tényleg nem fog besárgulni? Mert ha az is ugyanúgy besárgul akkor nem szívesen költenék 26ezret egy szaros tokra.
Az is be fog egy idő után. Nekem ESR tokom volt, 1 év alatt átlátszó sárga lett.
Most van egy kék Nilkin tokom. Pont olyan árnyalatú mint a telefon.
Speck márkájú, átlátszó tokot vettem kb. egy éve az iPhone 13-mamra, ezt is úgy reklámozták, hogy nem sárgul. És tudod mi van? Nem sárgul... majdnem sehol. És miért? Mert nem gumi (szilikon?), hanem a felülete 95%-át valami viszonylag hajlékony műanyag adja, ami semennyire sem sárgult.
A tok maradék 5%-a, ami lényegében az oldalsó gombok helyét jelenti, sajnos valóban besárgult. Itt kényetelenek a rugalmasság miatt gumit/szilikon/akármit használni. Viszont szerintem ez nagyjából sosem látszik és nem zavaró. A hátulja és az oldala is szép átlátszó.
Plusz már egyszer hatalmasat laffant benne a telefon egy galériáról és semmi baja nem lett, szóval az esést is jól bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!