Hol lehet venni átlátszó tokot telefonra (pl. üveg), ami nem sárgul be, mint a szilikon? (samsung galaxy a52 5g)
Figyelt kérdés
Sheinen, Aliexpressen néztem, de csak szilikont találtam. Max. 5-6 ezer forintig keresek.2023. márc. 31. 10:10
1/13 Szirty válasza:
Üvegtok telefonra?
Az megvan hogy az üveg kemény és törékeny anyag a szilikon meg puha és hajlékony?
2/13 anonim válasza:
Ha létezne is, hogy tennéd rá a telefonra? Darabokban, és a telefonon összeragasztod?
3/13 anonim válasza:
A Speck átlátszó tokjaira tapasztalat útján is azt tudom mondani, hogy nem sárgulnak semennyire.
Neked ezt találtam:
Igaz, itt jóval az általad meghatározott ár fölött van, de szerintem neten megtalálhatod olcsóbban is.
4/13 A kérdező kommentje:
Létezik, Aliexpressen van egy csomó, csak nem az én telefonomra
2023. márc. 31. 12:15
5/13 anonim válasza:
Legalább egyet linkelj be kérlek, ami üvegből van, mobilra való és tok.
7/13 anonim válasza:
És 440-es szénacél légzsákot Suzuki Ignisre hol lehet kapni?
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
"de csak szilikont találtam"
Azt biztos, hogy nem találtál.
10/13 anonim válasza:
Vegyél sárga színűt
Azon nem feltűnő ha besárgul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!