Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen átlátszó telefontokot...

Milyen átlátszó telefontokot tudtok ajánlani Redmi Note 8T-re ami nem sárgul be egy idő után?

Figyelt kérdés
Szeretem a telefonom hátulját, szerintem szép, de az átlátszó szilikontok besárgul egy idő után, és ronda lesz. Üvegtokot nem szeretnék venni hozzá mert az meg összetörik ha leejtem a telefont, és nem egy annyira olcsó mulatság mint az üvegfólia hogy minden törés után cserélni lehessen.

2021. júl. 3. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik ilyen, mind besárgul egy idő után.
2021. júl. 3. 19:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A szilikon besárgul, mert a napfény - uv - öregíti. Erre - jelenleg - nincs megoldás. Akárhányféle-fajta szilikon tokot veszel, be fog sárgulni. Ez olyan alaptétel mint amikor a parizer megromlik. Nincs rá megoldás jelenleg. Maga az anyag ilyen.

Az autók gumija is öregedik a napfány hatására - csak ott nem feltétel az átlátszóság, tisztaság ésatöbbi, ezért kibírnak néhány évet. De azok is elöregszenek. Ha nem a kopottságuk miatt kell cserélni, akkor az öregedés miatt. Igaz ez még rengeteg műanyagra. Is.

Ha a tudomány megtalálja a megoldást a végtelen ideig sárgulásmentes szilikonra, akkor az a tudós fog majd kanpi legalább 2 Nobel díjat!

2021. júl. 3. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!