IPhone 12 minire tudtok olyan átlátszó tokot ami nem sargul be soha ?
Elsősorban jó üveg tokra gondoltam, az se baj ha leesés után össze törik a tok. Nagyon nem jellemző rám hogy leejtem a telefonokat.
Ha van benne magsafe karika az még jobb lenne. Találtam a neten, de nekem valami olyan kéne ami tényleg bevált már valakinek.
Köszönöm a segitseget !
Oh és azt még elfelejtettem oda irni hogy az is szempont lenne még hogy ne legyen esztelenűl csúszós.
Köszönöm mégegyszer ! 🤭🫣
Itt nézz körül. A Spigen tokok nagyon jók, tartósak. Nekem nem átlátszó van. pont azért, mert olyan, átlátszó szilikon tok nem létezik ami nem sárgul be. A tok anyagát megeszi a napfény, az UV fény és ez ellen nem lehet semmit tenni. Mint ahogy az autókon, kerékpárokon megöregszenek a gumik, elcsunyulnak, megmattulnak a műanyag alkatrészek és biztos láttál már nagyon csúnyán megöregedett kerti műanyag széket, asztalt. A műanyagok ilyenek. A megoldás: csere. 1,5 évente eldobod és veszel másikat. 5-6ezer forint nem akkor ár érte, hogy ne lehessen kifizetni. Hamarosan többe került majd feltölteni a telefont mint tokot venni rá 😂🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!