Többi iPhone 11 pro tulajok, nektek milyen tokotok van?
Kb. egy hónapja van meg az iPhone 11 pro-m. Vettem rá egy átlátszó tokot, ami a gyenge és közepes erős határán van. És egy egész erős üvegfoliát. De azonban én szeretnék egy nagyon jó, nem túl vastag tokot, ami garantáltan megvédi a hátlapot és a telefon keretét.
Akár link is jöhet.
Igaz nem 11 hanem 12 Mini, 8 meg régi SE-re szoktam rendelni nagyon vékony tokot Aliról. Igen szeretem, mert szinte olyan, mintha nem lenne rajta semmi, nem lesz nagyobb, vastagabb a telefon, de védi kisebb serülésektől, karcoktól, egy hátránya van, a nagyobb ütéseknél, ejtésnél a szilikon tok jobban teljesít.
Ha érdekelne,
US $1.26 21% Off | 0.2mm Ultra Thin Hard Soft Case For iPhone 12 mini 11 Pro X Xr Xs Max Matte PP Plastic Back Cover For iPhone SE 2 6 6S 7 8 Plus
Mobilfoxot ajánlom én is. Bár az árai kicsit el vannak szállva de a Médiában az ilyen kategóriás tokok is ott körül mozognak (a legjobb 9000+ szállítás)
Nekem is ilyenek van, bár ha 11 Pro-d van akkor nem kell sajnálni a tokra se!
Életfogytig garancia jár melle (médiában a 9000-es melle is) a Mobilfoxban.
Szóval én is azt ajánlom(/a Mediás megfelelőjét)
Nekem ilyen van:
Spigen Liquid Air
Jobb mint a mobilfoxos vacak amiről 1-2 hét után lekopik a minta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!