Miért így számláz a Yettel?
Figyelt kérdés
Múltkor direkt átléptem másik csomagba, hogy ne legyen 10e Ft felett a számlám… Kiválasztottam a 25 év alattiak egyik csomagját ami 7000 Ft körül van.
Én nem nagyon hívok senkit, sőt..
Erre ma kiküldtek egy 12e Ft-os számlát… amit nem értem hogy miért. Már nagyon elegem van belőlük..
Ezek mellett melyik szolgáltatót tudnátok ajanlani?
2023. júl. 29. 10:56
11/12 anonim 

válasza:

Menj be üzletbe. Nekem is sokat segített a srác elmagyarázni mi van.
Én átmentem szépen feltöltőkártyásra, hogy megmarafjon a szám, azt csákesz. Net meg voda XXL korlátlan lett külön sim kártyával. Krvára nem ajánlom ezt a kombót, iszonyat xar a voda 4G a yetihez képest. Szóval vagy T, vagy valami yeti hálózatot használó flottás csomag lehet megoldás.
12/12 anonim válasza:
Tehát még egy számlát sem vagytok képesek értelmezni, de persze a szolgáltató(k) k.anyját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!