Miért így számláz a Yettel?
Múltkor direkt átléptem másik csomagba, hogy ne legyen 10e Ft felett a számlám… Kiválasztottam a 25 év alattiak egyik csomagját ami 7000 Ft körül van.
Én nem nagyon hívok senkit, sőt..
Erre ma kiküldtek egy 12e Ft-os számlát… amit nem értem hogy miért. Már nagyon elegem van belőlük..
Ezek mellett melyik szolgáltatót tudnátok ajanlani?

Bő 20 éve vagyok náluk, még a Pannon GSM-mel szerződtem először, de velem sosem történt ilyen. Igaz, én elolvasom, mit írok alá. 🤷♀️
De ha nem is hívsz senkit, akkor minek neked ilyen drága előfizetés? Jobban kijönnél feltöltőkártyával és megújuló mobilnettel.

"A számlának pont az a lényege, hogy arra írják rá, hogy mi az amiért fizetned kell"
Az sajnos nem mindig segít. Nézz meg egy villanyszámlát! :)

Pedig itt van minden. Át kellene nézni és azt nem mi fogjuk megtenni.

Nekem még telenorosként jött ki egy olyan számla, amin nem létező tétel is szerepelt. Negyvenvalahányezer forint MÁV jegyre, az egyik jegy 12.000 Ft volt szerintük. Na ez, két okból is lehetetlen volt: 2.500 Ft-os mobilvásárlási keretem volt, illetve MÁV jegyet egyszerre maximum 7.500 Ft értékben lehetett vásárolni mobilszámla terhére.
Ügyfélszolgálaton három különböző ügyintéző három különböző variációt közölt, hogy mire az ekkora számla. Persze nálam minden stimmelt, minden egyéb összeg a csomagomnak megfelelő volt.
Az előfizetésemet megszüntették, a szolgáltatás mellé kedvezménnyel "kihozott" készüléket letiltották, a készülék megvásárlására lehetőséget nem adtak.
Utána hiába nyertem ellenük pert, még évekig küldték a jogtalan követelésüket, sőt tovább adták az Intrumnak, aki persze behajtotta rajtam.
Fordultam fogyasztóvédelemhez, de ők is csak széttárták a kezüket.
Akkor megfogadtam, hogy soha többé Telenor/Yettel.
Párom és egy haverom is Yetteles, de nekik is csak a baj van vele.
Mindkettejüknek "kihoztam" egy Telekom előfizetést, azóta áldják a nevemet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!