Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont válasszam?

Melyik telefont válasszam?

Figyelt kérdés

Telefoncsere előtt állok. Mindenképpen Samsung telefont választanék. Eddig nézegettem: S20 FE, S21, S21 FE. Kérdésem, hogy ezek közül melyik érné meg számomra a legjobban, az ár érték arányt figylembe véve 2023-ban, és miért?

Különösebb elvárásaim nincsenek, fontos volna számomra a jó kamera és hogy legalább 4-5 évig ne kelljen telefoncserén agyalnom.

Várom a tapasztalatokat, válaszokat...

Köszönöm!

2023. júl. 20. 18:28
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
12%

30

De, használtam. De nem vitázom, ezt is leírtam már. Azt használsz amit akarsz :)

Az én szememben a saját tapasztalataim alapján, fasorban sincs SEMMILYEN Androidos telefon egy iPhone-hoz. Leírhatod 66x ugyanazt, a véleményem nem fog változni :) Mert én a véleményemet tapasztalatok alapján alakítom ki, nem az alapján, hogy mit mond egy random idegen az interneten.

De ezt te picit túltolod, láthatóan nem vagy képes elfogadni, hogy a világ nem úgy forog ahogy te elgondolod. Kicsit nyugodj meg, feltételezem nem fizet neked az Android 1 fillért sem, hogy emberek tapasztalatait próbáld felülírni a véleményeddel. Tehát teljesen értelmetlenül vergődsz.

2023. júl. 23. 20:00
 32/40 anonim ***** válasza:
66%

#31 "De, használtam."

Igen, látjuk xD

"Az én szememben a saját tapasztalataim alapján, fasorban sincs SEMMILYEN Androidos telefon egy iPhone-hoz."

Na, szerintem meg pont fordítva van. Az Android egy funkciógazdag megbízható rendszer. az ios-ben általam használt funkciók tömkelege hiányzik még mindig. Az egész fapados.

"Leírhatod 66x ugyanazt, a véleményem nem fog változni"

Na mi van, előbb még tényeknek írtad nem véleménynek xD

"De ezt te picit túltolod, láthatóan nem vagy képes elfogadni, hogy a világ nem úgy forog ahogy te elgondolod."

Én elfogadom, amit nem fogadok el, amik hazugságokat állítanak valamivel kapcsolatban ;)

"Tehát teljesen értelmetlenül vergődsz."

Miért is? Mert te nem azt csinálod? De, pont azt csinálod, itt vergődsz, hogy milyen szar az android is az iphone a király xD Az véletlenül sem lehet, hogy nekem meg pont az ellenkezője a tapasztalatom ;)

2023. júl. 23. 20:11
 33/40 anonim ***** válasza:
12%

32

Nem, én a véleményemet írtam le, mint mindenki más, te vagy az aki kimásolgatja és itt huppogsz.

Én LESZAROM a tapasztalatod. Én 1 szót nem szóltam hozzád, te jelöltél meg miután leírtam a véleményemet.

Hatodjára is leírom, azt használsz amit akarsz, mert nem érdekel.

2023. júl. 23. 20:18
 34/40 anonim ***** válasza:
81%
#33 Eddig még ténynek mondtam, nem véleménynek ;) Ha leszarnád a tapasztalatom, akkor nem válaszolnál ;) Láthatóan pedig téged nagyon zavar, hogy nem mindenki szerint az iphone a király ;)
2023. júl. 23. 20:27
 35/40 anonim ***** válasza:
12%

34

Így van, tény az amit leírtam. De ezt nem neked írtam le ikszdés fiú, hanem a kérdezőnek.

Nem, engem abszolút nem zavar, hogy kisebbségi komplexusod van.

Az Android egy fos, és ezen nem fog változtatni semmi :)

2023. júl. 23. 20:32
 36/40 anonim ***** válasza:
81%

#35 A tény, hogy ez a Te véleményed és nem igaz minden telefonra, a te szarodra volt egyedül ;) Ez egy fórum és nem privát üzenet, tehát jogom van válaszolni ;)

"Az Android egy fos, és ezen nem fog változtatni semmi"

Szerencsére ez egyedül a TE véleményed és az lószarnyit sem ér, mert aki picit is ért hozzá, az bizonyítékkal alátámasztja állításait, amit te neked eddig egyszer sem sikerült ;)

2023. júl. 23. 20:40
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
hú de szánalmas ez már. a kérdező a samsungról kérdezett nem iphoneról miért kell egy láthatóan androidos témát széttrollkodni android szarozással és iphone istenítéssel? a kérdező androidos telefont szeretne nem iphone valószínűleg azért mert szerinte nem szar. kedves iphoneosok a kissebségi komplexusotokat légyszives vezessetek már le mashol.
2023. júl. 23. 20:48
 38/40 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem is szánalmas ez az androidot védő, szavanként elemezgető bohóc. Örülök, hogy már többen is látjuk. Részemről a kérdés törlésre is kerül a megválaszoltakból, már eddig se reagáltam tegnap óta, nézni is rossz, mennyire erőltetetten és kényszeresen érvel egy anonim fórumon. Élettelen szánalmas 🤡
2023. júl. 24. 05:53
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Melyiket valaszd? Nem tudom, en a Galaxy A54-et választanám, mert nekem 120-nál többet egy telefpn nem ér meg, az már m8ndent tud amire egy átlag embernek szüksége lehet. Egyszerűen annál többet egy telefon nem ér, költsd valami hasznosabbra a megmaradó pénzt, ha egy jó marha pörköltet főzöl belőle is jobban jársz.
2023. júl. 24. 15:56
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
38 sZerintem félreértettél az a szánalmas amit ti iphonosok csinaltok ennél a kérdesnel
2023. júl. 24. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!