Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket válasszam a 2 teló...

Melyiket válasszam a 2 teló közül? lent

Figyelt kérdés

Szóval adott 2db telefon.

az első 4 óra hossza alatt lemerül, viszont 20 perc töltés után, újra feltöltődik teljesen.

a második sokkal erősebb, modernebb, és többet tud, viszont 2óra hossza után lemerül, és 2óra hossza, mire teljesen feltöltődik.

ti melyiket választanátok ha muszály lenne?

az elsőt, vagy a másodikat?

#Telefon döntés
2023. márc. 31. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Egyiket sem...
2023. márc. 31. 13:30
 2/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
64%
Ezek közül én a pontos j betűt választanám. Ha muszáj.
2023. márc. 31. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
azert a típust csak kiirtam volna...-csak mondom
2023. márc. 31. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:
55%

Nesze semmi, fogd meg jól. Egyik sem kell. 4 óránként járjak haza feltölteni a telefonomat? Mert bónusz dolgot nem fogok magammal cipelni, hogy 20 perc alatt feltöltődjön. Ráadásul "kőkorszaki"? Aztán ott van a modernebb telefon, ami 2 órát bír? Hát a most 10 éves picike érintős samsungom töltéssel kibír 1-2 napot, itthon azon hallgatom a régebbi zenéimet.

Ilyen lehetőségek mellett az íratlan harmadikat választom: postagalamb

2023. márc. 31. 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Mivel mindkettőben akkumulátort kell cserélni ahhoz, hogy használható legyen, ezért inkább a másodikat.
2023. márc. 31. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:
20%
Én mind a két sz*r kib*nám és vennék egy jobban működő készüléket
2023. márc. 31. 15:15
 7/7 NTBS ***** válasza:
0%
Egyiket sem.
2023. márc. 31. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!