Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont válasszam?

Melyik telefont válasszam?

Figyelt kérdés

Telefoncsere előtt állok. Mindenképpen Samsung telefont választanék. Eddig nézegettem: S20 FE, S21, S21 FE. Kérdésem, hogy ezek közül melyik érné meg számomra a legjobban, az ár érték arányt figylembe véve 2023-ban, és miért?

Különösebb elvárásaim nincsenek, fontos volna számomra a jó kamera és hogy legalább 4-5 évig ne kelljen telefoncserén agyalnom.

Várom a tapasztalatokat, válaszokat...

Köszönöm!

2023. júl. 20. 18:28
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk egy szarszungot nemtom hogy lehet 4-5 évig használni, amikor nekem 2 ev után beégett az S20-am kijelzője a felső sávba ahol az akkut meg a hálózatot, órát mutatja. Meg elejtettem, és meg is repedt a kijelzője. Mondjuk ha egybe maradt volna hiba nélkül, akkor se tudtam volna 80ért se eladni már, valamiért ezek semmit se érnek 2 éves használtan, egy ugyanennyi idős iPhone 12 bezzeg 180-200-ért van használtan. Ez is sokat elmond. Ja, az akksija meg egy fél napot se bír ki lassan 2 év után xD. Komoly cucc.
2023. júl. 22. 18:38
 12/40 anonim ***** válasza:
66%

#11 "amikor nekem 2 ev után beégett az S20-am kijelzője a felső sávba ahol az akkut meg a hálózatot, órát mutatja."

Minden Amoled-es és Oled-es kijelző be tud égni

"Meg elejtettem, és meg is repedt a kijelzője."

Elejted és eltörik a képernyője, micsoda meglepetés xD

"Mondjuk ha egybe maradt volna hiba nélkül, akkor se tudtam volna 80ért se eladni már"

100 fölött árulják a legtöbbet...

"egy ugyanennyi idős iPhone 12 bezzeg 180-200-ért van használtan"

Státus szimbólumok általában drágábbak 🤷‍♂️

"Ez is sokat elmond."

Annyit mond el, hogy vannak hülyék, akik képesek ennyit kiadni egy használt telefonért xD

"Ja, az akksija meg egy fél napot se bír ki lassan 2 év után"

Biztosan nagyon akkukímélően tölthetted, ha 2 év után már tönkre ment az akkumulátorja.

"Komoly cucc."

A cucc az, te csak nem értesz hozzá.

2023. júl. 22. 18:50
 13/40 anonim ***** válasza:
0%
Meg az akkai egy vicc. Xiaomi 2 napot elmegy, bele bírnak nyomni egy 4500-5000 mah akksit, a Samsung meg mindig is híres volt az újkorában is egy napot sem kibíró akkuról. 😂 azt még itt elemzi minden egyes szavam a kretén 😂
2023. júl. 22. 18:58
 14/40 anonim ***** válasza:
89%

"Hiába elemzed ki minden mondatom, te tudálékos barom, attól még a tények nem változnak."

Az egyetlen tény, hogy nem értesz hozzá, de már személyeskedsz :D

"Az iphonek többet érnek, nagyobb értéket képviselnek, ezen nincs mit magyarázni."

Nem érnek többet, csak vannak hülyék, akik többet adnak érte, mint amennyit ér :D

"Xiaomi 2 napot elmegy, bele bírnak nyomni egy 4500-5000 mah akksit, a Samsung meg mindig is híres volt az újkorában is egy napot sem kibíró akkuról."

Miért hazudsz?

https://www.youtube.com/watch?v=Yok_WszgNmA

https://www.youtube.com/watch?v=KRrsIp1kNtc

6 óra folyamatos, intenzív használat mellett egyáltalán nem rossz.

2023. júl. 22. 19:31
 15/40 anonim ***** válasza:
0%

"Nem érnek többet, csak vannak hülyék, akik többet adnak érte, mint amennyit ér :D"

Ebből is látszik, hogy még a piachoz sem értesz, meg a közgazdaságtanhoz. Mert mennyit ér? Ki határozza meg az értékét? Van egy objektív összeg rá meghatározva? Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni. Ezen szubjektív alapon vitatkozhatsz, attól még a valóság ez marad. A piac nagyon is jól beárazza a termékeket. Nem véletlen, hogy egyetlen androidos csúcstelefon sem megy el 100 ezrekért 2-3 éves korában, míg a 2019-es iPhone 11 pro, ami a mai napig még egy mostani viszonylatban 2-3 évig frissülő készülék, 150 ezer forint környékén megy el. A Galaxy S10-et, amelyik ezzel egy évben jött ki talán, kb. 50 ezerért hozzádvágják.

Érdekes, hogy én a mai napig látok embereket még iPhone 8 és Xr-t is használni pl (az XR pl még a mai napig kapható valahol újonnan), és még megvannak vígan vele, míg pl. Galaxy S10-től lefele már szinte senkit se látok. Ez az egyik legnagyobb különbség, hogy az Iphone-n 5 év múlva sem érzed, hogy sokkal sz.rabb, max egy akksi csere addigra kell, egy androidost pedig 3 év után már szinte kukázhatsz. Talán a mostani csúcs androidok kicsit tovább jók. Azt meg egyetlen valamirevaló tesztelő sem vitatja, hogy ha fotózásban van is olyan szinten más készülék, videózásban egyértelműen az iPhone a legjobb, ha ezt cáfolod, csak magadat röhögteted, mert minden tesztelő elismeri. Éjszakai videózásban is se a villanyfény, semmi se zavarja, ellenben nekem az S20-am éjszaka egy hulladék, a villany fénye kiveri az egész képet, teljesen szétesik minden, zajos stb.

Te meg az akksi kapacitást kajak ilyen kamuvideóval akarod bizonyítani? 🤣 Ezek a körülmények max uj telefonoknál működnek, nézd meg több hónap múlva, és nem ezzel a kamu módszerrel, hogy leteszed egy asztalra egymás mellé, és appokat nyitsz meg rajta. Nekem 3 honap múlva is érezhetően gyengébb volt már, és újkorában is épphogy kihúzott egy napot. Az android sokkal sz.rabbul optimalizált rendszer. Érdekes, hogy az iPhone egy 3200 Mah akksival is elmegy úgy, mint egy androidos a 4000-el. Az meg, hogy még mindig vannak iPhone fóbiások, akik habzó pofával verik magukat, hogy bizonygassák, mennyire sz.r, egyenesen szégyen. Még szavanként képes kielemezni a mondataimat, tiszta szánalom. XD

Egyébként meg 0%-ra értékeltek, hasznos volt. XD

2023. júl. 23. 08:10
 16/40 anonim ***** válasza:
89%

"Ebből is látszik, hogy még a piachoz sem értesz, meg a közgazdaságtanhoz" Hát te se az biztos :D

"Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni."

Igen, csak a valós értéke igazából nem annyi :D Amíg van valaki olyan idióta, hogy többszörösét adja valaminek, ami valójában nem ér annyit, addig drágán is fogják árulni :D

"A piac nagyon is jól beárazza a termékeket"

Igen, a bányász őrület idején nagyon jól lehetett látni, hogy milyen értékesek voltak azok a low-end kártyák, amik egy Minecraft-ot alig bírnak futtatni, de mégis 3x-os áron árulták őket még használtan is :D

"Nem véletlen, hogy egyetlen androidos csúcstelefon sem megy el 100 ezrekért 2-3 éves korában"

Megint hazudsz :D Csak nézz fel pár oldalra ;)

"150 ezer forint környékén megy el. A Galaxy S10-et, amelyik ezzel egy évben jött ki talán, kb. 50 ezerért hozzádvágják."

Amíg van olyan idióta, aki megveszi annyiért, addig annyiért fogják árulni :D Én se adnám olcsóbban :D

"Érdekes, hogy én a mai napig látok embereket még iPhone 8 és Xr-t is használni pl (az XR pl még a mai napig kapható valahol újonnan), és még megvannak vígan vele, míg pl. Galaxy S10-től lefele már szinte senkit se látok"

Hát azért én elég sokat látok, akik 3-4 éves eszközöket használnak :)

"Ez az egyik legnagyobb különbség, hogy az Iphone-n 5 év múlva sem érzed, hogy sokkal sz.rabb, max egy akksi csere addigra kell, egy androidost pedig 3 év után már szinte kukázhatsz."

Megint hazudsz és olyat állítasz, amit nem tudsz bizonyítani. iphone 7-em 3 évesen kisebb használat mellett sütni lehetett rajta, a menüje simán szaggatt pillanatokra, ha már picit melege van, nem beszélve, hogy azon láttam először totál halálban egy telefont. Annyira kifagyott, hogy semmire se reagált, 5 perc után gondolta, hogy lehet újra kéne indulni, mert természetesen forced shutdown nincs benne. OnePlus One-omat 5 évig használtam, jelenlegi Pixel 4a-m 3 éves lesz és teljesen jó. Előtte volt sima Pixel-em is, az is teljesen jó volt. Itthon több Pixel is van, egyikkel sincs semmi gond.

"Azt meg egyetlen valamirevaló tesztelő sem vitatja, hogy ha fotózásban van is olyan szinten más készülék, videózásban egyértelműen az iPhone a legjobb, ha ezt cáfolod, csak magadat röhögteted, mert minden tesztelő elismeri."

Fotózásban a Pixelek felmossák a padlót az iphonokkal, főleg este. wow videó, azta. Tehát eddig nem is voltál biztos állításaidban? lmao Egyébként nem a legjobb, hanem az egyik legjobb, ugyanis vannak szituációk amikor pl ritka szar az iphone felvétele.

"Te meg az akksi kapacitást kajak ilyen kamuvideóval akarod bizonyítani?"

Kamuvideó xd Az egyik legelismertebb tesztelő biztos kamuvideót csinált 🤡 Röhejes vagy.

"Ezek a körülmények max uj telefonoknál működnek, nézd meg több hónap múlva, és nem ezzel a kamu módszerrel, hogy leteszed egy asztalra egymás mellé, és appokat nyitsz meg rajta."

Ugye tudod, hogy az akkumulátor élettartalma attól is függ, hogy Te hogyan töltöd, mennyire terheled meg és, hogy mennyire melegszik? Láthatóan semmit nem tudsz róla, ezért is jössz ilyen hülyeségekkel. Ez pedig az egyik legjobb módszer, hogyan lehet tesztelni egy készülék élettartalmát egy feltöltéssel.

"Az android sokkal sz.rabbul optimalizált rendszer."

Az Android egy jól optimalizált rendszer, az alkalmazások amiket rosszul szoktak optimalizálni, illetve ha a gyártó elront valamit a saját alakításában, hogy kompatibilis legyen a készülékével. Hány darab Android-os telefon is létezik, amire alkalamzásokat kell optimalizálni?

"Érdekes, hogy az iPhone egy 3200 Mah akksival is elmegy úgy, mint egy androidos a 4000-el."

Érdekes, hogy mégsem.

"Az meg, hogy még mindig vannak iPhone fóbiások, akik habzó pofával verik magukat, hogy bizonygassák, mennyire sz.r, egyenesen szégyen. Még szavanként képes kielemezni a mondataimat, tiszta szánalom."

A szánalom az, hogy ennyire nyalod az apple seggét és nem tudsz gondolkozni, viszont nagyban hangoztatod a hangod valami olyanról, amiről fingod sincsen :D És ja, ki fogom elemezni az összes mondtatodat, amíg folytatod a hazudozásd és mellébeszélésd. További szép napot iFanboy <3

2023. júl. 23. 09:36
 17/40 anonim ***** válasza:
0%

"Fotózásban a Pixelek felmossák a padlót az iphonokkal"

Jana csak a hívásokat meg ledobja állandóan Többeket ismerek, akik kb azon gondolkoztak, hogy összetörik a f.szba mert a szerviz szerint semmi baja, csak közben telefonálni nem tudnak vele. 🤣

Egyébként itt befejeztem, te tipikusan egy élettelen nyomorult vagy, aki fél oldalakban próbál okoskodni, csak hogy neki legyen igaza, ez a mondatonkénti elemezgetés meg egy valodi tudálékos mócsing szokás. Verjed magad a sz.rdroidodra, ha ennyire tetszik, azt meg fogadd el, hogy az iPhone minden tekintetben felmossa a padlót akármelyikkel. Ezeket a tesztelőket meg nem is ismerem, én nem egy élettelen senki vagyok, hogy ennyire ezzel foglalkozzak. Én megvárom az iPhone 15 pro-t, ha 800 ezerbe kerül, annyiért veszem, nekem ez apró, kitelik. XD

2023. júl. 23. 10:22
 18/40 A kérdező kommentje:
Valahogyan nem a kérdésemre kapom a válszokat úgy vettem észre...
2023. júl. 23. 10:37
 19/40 anonim ***** válasza:
0%
Sajna ez az iphone fóbiás béta male teleoffolta a kérdést a féloldalas szavankénti elemezgetéssel. Sorry kérdező, hogy "vitába" kezdtem vele, hagyni kellett volna, hogx fetrengjen a saját hugyában az alsókategóriás androidjával xD
2023. júl. 23. 10:41
 20/40 anonim ***** válasza:
83%

#17 "csak a hívásokat meg ledobja állandóan"

Persze, nagyon hihet, megint hazudsz :D Tudod honnan tudom? Mert több Pixelem is volt már, több ismerősömnek is Pixelje van, családban is mindenkinek az van és egyik sem dobta még el soha a hívást xD

"Egyébként itt befejeztem, te tipikusan egy élettelen nyomorult vagy, aki fél oldalakban próbál okoskodni, csak hogy neki legyen igaza"

Lefordítom: Nincs semmi érved, ezért személyeskedéssel próbálsz eldönteni a vitát.

"ez a mondatonkénti elemezgetés meg egy valodi tudálékos mócsing szokás"

A mondatelemzés alsós dolog, minden értelmes ember így válaszol hosszú szövegekre.

"Verjed magad a sz.rdroidodra, ha ennyire tetszik, azt meg fogadd el, hogy az iPhone minden tekintetben felmossa a padlót akármelyikkel."

Egy másik univerzumban talán xD

"Ezeket a tesztelőket meg nem is ismerem, én nem egy élettelen senki vagyok, hogy ennyire ezzel foglalkozzak."

Szóval nem ismered és ezért rögtön kamu? xD Annyira nem vagy élettelen, hogy iSheeple vagy és itt próbálod osztani az észt a semmiről :D

"Én megvárom az iPhone 15 pro-t, ha 800 ezerbe kerül, annyiért veszem, nekem ez apró, kitelik."

Egészségedre, hülyéknek totál megéri :D Te akkor is megvennéd 3x ennyiért, ha egy marék szart kapnál a dobozban :D

#19 "Sajna ez az iphone fóbiás béta male teleoffolta a kérdést a féloldalas szavankénti elemezgetéssel."

iphone fóbiás lol, második telefonom egy iphone 🤡 Ezek egyszerű tények voltak. Az offolást pedig te kezdted az iphonenal, ne próbáld rám kenni 🤡

"hagyni kellett volna, hogx fetrengjen a saját hugyában az alsókategóriás androidjával"

Ezek közül egyik sem igasz, bár nem codálom, hogy megint ferdítesz és hazugságokat írkálsz, mert nem értesz hozzá és csak személyeskedni próbálsz.

2023. júl. 23. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!