Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont válasszam?

Melyik telefont válasszam?

Figyelt kérdés

Telefoncsere előtt állok. Mindenképpen Samsung telefont választanék. Eddig nézegettem: S20 FE, S21, S21 FE. Kérdésem, hogy ezek közül melyik érné meg számomra a legjobban, az ár érték arányt figylembe véve 2023-ban, és miért?

Különösebb elvárásaim nincsenek, fontos volna számomra a jó kamera és hogy legalább 4-5 évig ne kelljen telefoncserén agyalnom.

Várom a tapasztalatokat, válaszokat...

Köszönöm!

2023. júl. 20. 18:28
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
87%

#18 "Valahogyan nem a kérdésemre kapom a válszokat úgy vettem észre..."

A kérdésedre korábban szerintem már kaptál válaszokat. Ez az iFanboi csak mocskolni és veszekedni jött.

2023. júl. 23. 16:26
 22/40 anonim ***** válasza:
0%
#21 Itt csak te vergődsz egyedül, jó lenne ha elnémulnál már végre. A kérdezőnek meg joga van szóvá tenni, ha nem tetszik neki, hogy egy mondatonként elemző élettelen a saját kérdését szétoffolja. 🤡
2023. júl. 23. 16:51
 23/40 anonim ***** válasza:
8%

Nem szeretem ezeket az iPhone-Android harcoskodásokat, mindenki használjon azt amit akar, ez ilyen egyszerű.

Az első válaszomhoz viszont tartom magam. Ha valaki 3+ évig szeretne használni egy telefont, akkor elfelejti az Androidot. Ez nem preferencia kérdése, hanem egy egyszerű tény. Jelenleg az iPhone az egyetlen olyan telefon, amely 5 évesen is pont ugyanolyan gyorsan és akarásmentesen fut, mint mikor az ember először a kezébe vette vadiújan.

Ezt egy Android sem hozza le, mert a hajad kihullik egy 4 éves Androiddal. Volt csúcs Androidom is, nem mondom hogy rossz telefonok, de 3 év és kuka. Mert az Androidot 10 féle gyártóra kell nekik optimalizálni, ami nyilván nem sikerül és mindig az új telefonok optimalizálása lesz a prioritás. Ellenben az iPhone 6 évig megadja azt ami kell a gördülékeny és biztonságos működéshez. És nem úgy, hogy 1 óra mire megnyílik egy alkalmazás, vagy összeomlik és hasonlók.

Túlárazott? Az. Viszont ez még nem fogja a tényeket megváltoztatni.

Egy iPhone-t eladsz 2-3 évesen is viszonylag jó áron, és a lényeg az ELADHATÓSÁGON van. Egy 2 éves Android nem eladható, nem kell a kutyának se. Hiába árulod sz.rért-h.gyért.

Mert ha valaki vesz egy 2-3 éves iPhone-t, az még biztosan tökéletesen fog működni 3 évig.

De még egyszer: mindenki azt vesz amit akar. Én tényeket írtam le. Nekem nem kell Android, volt már, és tisztában vagyok vele hogy mit és meddig nyújtani.

2023. júl. 23. 17:04
 24/40 anonim ***** válasza:
87%

#22 "Itt csak te vergődsz egyedül, jó lenne ha elnémulnál már végre"

xD Látom még mindig nagyon érdekellek, mert válaszolsz :D

"Ha valaki 3+ évig szeretne használni egy telefont, akkor elfelejti az Androidot."

Valószínűleg még nem használtál megbízható gyártó készülékét. A OnePlus One-om 2014-es mai napig kiválóan működik, egyedül egy akkumulátor csere kéne neki. Jelenleg Android 11 fut rajta.

"Volt csúcs Androidom is, nem mondom hogy rossz telefonok, de 3 év és kuka."

Az eredeti Pixel 2016-os, most is tökéletesen működik. A Pixel 3 szintén. Nagybátyán S10-ét sem tervezi lecseréli mostanában pedig már van 4 éves. Pixel 4a-m idén 3 éves, nem tervezem én se lecserélni.

"Mert az Androidot 10 féle gyártóra kell nekik optimalizálni"

Nem, a Google nem optimalizál senki telefonjára, ők csak kiadják az alap rendszert, amit utána a gyártónak kell optimalizálnia. A Google csak a saját telefonjaira optimalizál, nem máséra.

"Jelenleg az iPhone az egyetlen olyan telefon, amely 5 évesen is pont ugyanolyan gyorsan és akarásmentesen fut, mint mikor az ember először a kezébe vette vadiújan."

Ezt beszéld meg az iphone 7-emmel is légyszi. 2019-ben már problémáim voltak vele. Mellesleg nagyon szép hajlítás van benne :D

"És nem úgy, hogy 1 óra mire megnyílik egy alkalmazás, vagy összeomlik és hasonlók." Egyelőre többször omlott össze alkalmazás iphone-omon, mint a Pixelemen :D

2023. júl. 23. 17:19
 25/40 anonim ***** válasza:
7%

24

Mint írtam, én tényekről beszéltem 🙂

A saját tapasztalataim a prioritások. Ez alapján pedig soha többet Android 🙂

Sajnálom ha ez frusztrál téged, de ezt meghagyom neked, legyen ez a te problémád 😉

2023. júl. 23. 17:51
 26/40 anonim ***** válasza:
88%
#25 Nem tényekről beszéltél, hanem vettél egy szar telefont és (nem meglepően) szar tapasztalatod volt vele :D Én leszarom, hogy milyen telefonod van, csak hülyeségeket ne terjessz egy szar telefon alapján ;)
2023. júl. 23. 18:14
 27/40 anonim ***** válasza:
0%

#25 hagyd, ennek a csődnek nagyon fontos, hogy mindenképp neki legyen igaza, felesleges vitatkozni vele. Hagyd rá, ne is reagálj közvetlen neki. Ennyire görcsösen csak azok szoktak ragaszkodni egy anonim fórumon, hogy mindenáron nekik legyen igaza, akik amúgy semmi más nincs amivel foglalkozhatnak. Mennyire kell kreténnek lenni ahhoz szted, hogy vki anonim módon mindenképp a saját h.lyeségét hajtogassa? Én már kb. le se sz.rtam és hagytam is a "vitát" vele xD

Elég, ha a tények beszélnek, épp elnéztem a forma 1-et, a végén a csapatfőnökök és a mérnökök fotózkodtak a pódium előtt. Valahogy mindenkinek iPhone volt a kezében, meg úgy megfigyeltem, hogy hiába okoskodik ez a gyík, valamiért komoly mérnökök, közgazdászok, vezetők, politikusok stb., akik érnek valamit, szinte mind iPhone-t használnak valamiért. Majd egy anonim azt se tudjuk kicsodára fogunk hallgatni, aki szavanként elemez egy kommentet és észre se veszi, hogy sz.runk az "érveire", mintsem valóban valamit érő emberekre, akik meg iPhone-t használnak. 🤡

2023. júl. 23. 18:49
 28/40 anonim ***** válasza:
85%

#27 xD Jössz azzal, hogy csak azért vitatkozom, mert nekem legyen igazabb? Mert te mit csinálsz? 🤡

"valamiért komoly mérnökök, közgazdászok, vezetők, politikusok stb., akik érnek valamit, szinte mind iPhone-t használnak valamiért."

Ennek az egyik oka, hogy az ios annyira fapados hogy bekapcsolod és van. Az Androiddal ugyanezt meg lehet tenni persze, de ott a másik ok, hogy miért, mert, hogy az iphone "amerikai". De nem mindenki használ azt, Bill Gates pl kimondottad Android felhasználó. Azt se felejtsd el, hogy sokuk a cégtől kapja a telefont, tehát azt használja, amit kap. Nem mindig tudnak válogatni. Ezeket a telefonokat pedig előtte szerződéssel kapják és azzal kötnek szerződést, amelyik jobban el tudta adni magát. Ez ugyebár reklám is nekik. A filmekben pl maga az apple fizet, hogy iphone legyen a kezükben, honnan tudod, hogy az instagramon pucsító "sztárok" nem ingyen kapták, hogy így is reklámozzák?

"Majd egy anonim azt se tudjuk kicsodára fogunk hallgatni, aki szavanként elemez egy kommentet és észre se veszi, hogy sz.runk az "érveire", mintsem valóban valamit érő emberekre, akik meg iPhone-t használnak."

Tehát szerinted, aki iphone használ az többet ér? 🤡

Igazi bohóc vagy :D De láthatóan még mindig izgatlak annyira, hogy válaszolj és reagálj az összes kommentemre :D

2023. júl. 23. 19:07
 29/40 anonim ***** válasza:
12%

26

Így van, pontosan ezért nem veszek többet Androidot, mert nincs szükségem szar telefonra :)

Látod? Tudod te.

Ezt fejtettem ki a 23-as válaszomban, nálad egy kicsit később pufferel a torony. Spongyát rá, semmi gond. De örülök, hogy végül csak sikerült megértened, hogy az Androidok használhatóságban, megbízhatóságban, értékállóságban, tartósságban nem érnek fel az iPhone-okhoz.

Én mondjuk a a te szavaiddal élve nem mondom azt, hogy az Androidok szarok (bár ha neked ez a véleményed...minden jogod meg van hozzá), én csupán összehasonlításban mondom azt, hogy az Iphoneokhoz képest az Android telefonok nem egy liga, és nem az Android javára :)

2023. júl. 23. 19:32
 30/40 anonim ***** válasza:
72%

#29 Nem minden Android szar, amit te vettél az volt szar ;)

"Én mondjuk a a te szavaiddal élve nem mondom azt, hogy az Androidok szarok"

Á neem: "Így van, pontosan ezért nem veszek többet Androidot, mert nincs szükségem szar telefonra", "hogy az Iphoneokhoz képest az Android telefonok nem egy liga, és nem az Android javára"

"az Androidok használhatóságban, megbízhatóságban, értékállóságban, tartósságban nem érnek fel az iPhone-okhoz"

Ezt azért mondod, mert nem használtál még minőségi Android-os telefont, hanem valami bóvli szart ;) Vicc, hogy a fosoddal hasonlítod az iphone mikor rendes Android-os telefon még soha nem volt a kezedve, sőt távolról se láttál még.

2023. júl. 23. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!