Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefongyártó az...

Milyen telefongyártó az Apple? Minőség, szervizelés, stb.

Figyelt kérdés
Már régebben hallottam a márkáról de most valaki megemlítette és picit utána néztem. Ahogy látom telefonokat gyárt meg tableteket. Milyen ezeknek a minősége és mennyire van terméktámogatás Magyarországon? Van itt bárkinek tapasztalata a céggel? A válaszokat előre is köszönöm.
2023. júl. 19. 12:19
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
28. Sértegess csak, de én nem foglalkozom ilyenekkel. Nem igaz hogy nem lehet úgy feltenni egy normális kérdést hogy ne jönnének szándékosan beszólogatni.
2023. júl. 20. 17:48
 32/44 anonim ***** válasza:
34%

Hagyjátok, egy troll.

A kérdés kb olyan, mintha azt kérdezné, hogy milyenek a felhők, mert még nem látott egyet sem, mert ő mindig akkor nézett ki az ablakon, amikor sütött a nap. Tudja hogy vannak felhők, csak még sosem látta. Nagyanyámnak sincs iPhone-ja, de 86 évesen mégis tudja mi az az Apple. Sőt, továbbmenve, ha valamit nem tud, ott a laptopja, és rágugliz, elolvassa, képes önállóan gondolkodni. Jó, tudom, a kérdező nem, és ne bántsuk miatta ...

2023. júl. 22. 11:11
 33/44 A kérdező kommentje:

38. "Hagyjátok, egy troll." Igen, minden kérdező az. Egyszer írok ki ide valamit és egyből a leszólás megy. Sokat elmond erről a fórumról.

"86 évesen mégis tudja mi az az Apple. " Én egyáltalán nem ismerem a telefon gyártókat mert mint már mondtam, nem érdekel. Nem szokatam a weboldalakat böngészni hogy ki milyen telefonokat gyárt. Egyébként meg tudom és tudtam is hogy az Apple egy számítástechnikai/szoftverfejlesztő cég. Annyira nyilván nem vagyok tájékozatlan. Azt viszont tényleg nem tudtam hogy számítógépeken kívül telefonokat is gyárt. Bajod van ezzel? Biztos vagyok benne hogy sok olyan dolog van amit viszont én tudok, de te nem. Ennyi. De igen b*meg nyilván troll vagyok.

2023. júl. 22. 19:57
 34/44 anonim ***** válasza:
22%
Igen, magyarázd meg, hogy sosem hallottál az IPhone-ról...
2023. júl. 22. 21:59
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
#40 Nem értem, hogy ezt miért nehéz elhinni. A 78 éves nagymamám se tudja mi az az iphone vagy az Apple. Microsoft-ot ismeri, meg a Gúglit, ahogy ő mondaná, de azon kívül, hogy léteznek, nem nagyon tudja, hogy miket csinálnak, mert nem érdekelte soha és nem foglalkozik vele.
2023. júl. 22. 22:26
 36/44 anonim ***** válasza:
17%
Az Apple elsősorban az iPhone miatt ismert. Pont a legfontosabb szegmenst nem ismerni, ja. Hihető.
2023. júl. 22. 22:36
 37/44 anonim ***** válasza:
92%
#42 Ugye csak viccelsz? Az Apple már az iphone előtt is ismert volt, akit érdekeltek ezek, nem az iphone-tól. És mint mondtam, az idősek nem ismerik, mert sokan régen a Windows világban éltek.
2023. júl. 22. 23:00
 38/44 anonim ***** válasza:
19%
41-es, átlagemberről beszélünk, nem demens öregnéniről.
2023. júl. 23. 00:28
 39/44 anonim ***** válasza:
89%
#44 Demens öregnéni? Húh most aztán kapnál tőlem egy hatalmasat. Te hogy mered demensnek hívni más nagymamáját? Mekkora egy büdös paraszt vagy? Neked nem volt talán nagyanyád? Írásod alapján lefogadom, hogy az én nagymamamám ezerszer fittebb és élesebb eszű, mint te valaha is leszel! Átlagember, haha, mert az idősek nem átlagos emberek nagyeszű?
2023. júl. 23. 01:57
 40/44 anonim ***** válasza:
88%
#46 Téged érdekellek annyira, hogy válaszolj nagyeszű! Nagyon jól ment a szöveg értelmezése, nyíltan sértegetted nagymamámat és engem is! Mi lenne, ha érveket hoznál fel személyeskedés helyett? Ja, az nem megy, mert ahhoz már 2 agysejtnél többel kéne rendelkezned! xD Abból indulsz ki, hogy mindenki ismert mindent, hát a nagy francokat, üdv a való világban kiscsillagom! Kérdezd meg faluban a Bélát, hogy mi az az Apple! Nem fogja tudni, ahogy a Lehet Piacon lévő idősek nagyrésze sem!
2023. júl. 23. 06:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!