Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefongyártó az...

Milyen telefongyártó az Apple? Minőség, szervizelés, stb.

Figyelt kérdés
Már régebben hallottam a márkáról de most valaki megemlítette és picit utána néztem. Ahogy látom telefonokat gyárt meg tableteket. Milyen ezeknek a minősége és mennyire van terméktámogatás Magyarországon? Van itt bárkinek tapasztalata a céggel? A válaszokat előre is köszönöm.
2023. júl. 19. 12:19
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
77%

De, van sok hely, ezek a hivatalos szervizek: [link]

de van nagyon sok hely ami nem hivatalos apple szerviz, ott is megcsinaljak ha valami baja van

2023. júl. 19. 14:31
 12/44 anonim ***** válasza:
82%

Az Apple minőségben jó telefonokat gyárt, de ár/érték arányban borzalmasak. Ugyanazt a tudást egy Androidos telefonnal megkapod olcsóbban, illetve az iPhone-hoz méregdrága minden kiegészítő is és iszonyatosan zárt az egész.

Szerviz ellátottság jó, de méregdrága az is.

Röviden: az iPhone annak való, aki nem akarja testre szabni a telefont és döntően csak más Apple termékekkel akarja összekapcsolni, valamint van olyan őrült, hogy egy erős üzleti laptop árát kiadja egy telefonért.

Lehet mondani, hogy az iPhone tartós meg sokáig van rá frissítés, meg baromi jó a kamerája meg stb, de a fél millióból, amennyibe kerül tudsz venni egy jó Android telefont, egy átlagos laptopot, amin sokkal tovább van frissítés, mint bármelyik telefonon és egy rendes fényképezőgépet, ami ezerszer jobb képet csinál bármelyik telefontól.

2023. júl. 19. 14:40
 13/44 A kérdező kommentje:
Az Apple nem Android rendszerű?
2023. júl. 19. 14:49
 14/44 anonim ***** válasza:
79%
neem, az Apple-nek saját oprendszere van, az IOS
2023. júl. 19. 14:52
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az Apple nem Android rendszerű és nem is szívesen dolgozik össze az Android telefonokkal. Teljesen más a felülete, mások a programok rajta (persze nyilván sok van, ami mindkét rendszerre megvan) és ami kiegészítő (pl headset, töltő, stb) működik Android telefonnal, az nem biztos, hogy megy iPhone-on. A töltő csatlakozó pl. teljesen más, csak hogy idegesítsen. Van persze átalakító: méregdrágán.
2023. júl. 19. 14:59
 16/44 A kérdező kommentje:

18, 19

Oh, értem. Érdekes gyártó.

2023. júl. 19. 15:28
 17/44 A kérdező kommentje:
És amúgy milyen telefont ajánlanátok számomra? Főleg a kamera érdekel. Maximum 300 ezret szánok rá. Így a leírtak alapján az Apple akkor annyira nem jöhet szóba. SONY? Jó tapasztalataim vannak vele. Esetleg Samsung is szóba jöhet, de arra sokan mondták már hogy túlárazott. Mit vennétek?
2023. júl. 19. 15:38
 18/44 anonim ***** válasza:
24%
A Sony már jóideje nem gyárt telefont. Samsungok általában jók, de kissé túlárazottak. A kínaiak viszont nagyon jönnek felfelé (Xiaomi pl)
2023. júl. 19. 15:40
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

de, a sony gyart telefont Xd

[link]

2023. júl. 19. 15:48
 20/44 A kérdező kommentje:
22. Igazából én annyit szeretnék, hogy ha megveszem, kibírjon minimum 4 évet. Egyébként bármire nyitott vagyok, de a kamera tényleg fontos mert sokat fotózom spontán. Nyilván nem szeretnék mindenhová fényképezőgépet hordani. Nem várok el fényképezőgép minőséget, de azért jó lenne ha legalább megközelítené a szintet.
2023. júl. 19. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!