Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefongyártó az...

Milyen telefongyártó az Apple? Minőség, szervizelés, stb.

Figyelt kérdés
Már régebben hallottam a márkáról de most valaki megemlítette és picit utána néztem. Ahogy látom telefonokat gyárt meg tableteket. Milyen ezeknek a minősége és mennyire van terméktámogatás Magyarországon? Van itt bárkinek tapasztalata a céggel? A válaszokat előre is köszönöm.
2023. júl. 19. 12:19
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
73%

Még nem hallottam róla.

Én csak a troll márkát ismerem.

2023. júl. 19. 12:44
 2/44 A kérdező kommentje:
4. Lehet nem vagyok egy tech zseni és nem ismerem a telefon márkákat, de ettől még nem kéne leszólni az embert ha kérdez. Nekem csak annyi a lényeg hogy egy készülék jól nűködjön, az soha sem érdekelt hogy hogyan van össze rakva vagy hogy ki hol gyártja. Most viszont lehet hogy venni fogok egy telefont és szeretnék előtte egy picit tájékozódni hogy mégis milyen márkák vannak amit fontolóra vehetnék. Ha meg nem tudsz válaszolni a kérdésre, akkor inkább ne is írj semmit.
2023. júl. 19. 13:29
 3/44 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom eldönteni kérdező, hogy most troll vagy, vagy szimplán csak most bújtál elő a barlangból...

Kb olyan ez a kérdés, mintha azt írnád, hogy "Milyen ital a Coca-Cola, hallottam róla, de nem tudom?"

2023. júl. 19. 13:40
 4/44 anonim ***** válasza:
75%
50 év börtönből most szabadult
2023. júl. 19. 13:44
 5/44 anonim ***** válasza:
14%

Kérdező: Nem leszóltalak, de ez egy világmárka, az elmúlt 30 évben mindenki hallott róla, aki nem egy barlangban lakott, elszigetelve mindentől, vagy már 30 éve is 80 éves volt. Aki semmit nem tud a telefonokról, az is tudja, mi az az iphone. Ami ruhában az Adidas, üdítőben a Coca Cola, az telefon/tablet szempontból az Apple: mindenki ismeri.

Ja, most meg fogod kérdezni, mi az a tablet, ugye?

2023. júl. 19. 13:49
 6/44 anonim ***** válasza:
20%
Nézd meg mennyibe kerülnek a telefonjai aztán biztos nem veszel Apple-t
2023. júl. 19. 13:56
 7/44 anonim ***** válasza:
21%

Minoseg: 10/10

Szervizeles: 10/9

Egy telefon 400+ ezer ft, annyi a baja az applenek hogy tularazott, ha olcso telefonokat gyartana akkor szerintem mindenkinek olyan lenne

valakinek ez 2 havi fizetese, szoval ha valaki 2 honapig nem eszik vagy iszik az meg tudja venni. Ha meg a legujabbat akarja megvenni akkor amikor kijon pl. az iphone 14 pro 600 ezer volt, szoval igy 3 honapon keresztul nem szabad enni hogy megvedd

2023. júl. 19. 14:07
 8/44 A kérdező kommentje:

9. Nem most hallottam először a márkáról. Már többször hallottam a nevet. Azt is tudom hogy egy amerikai székhelyű cég. A termékeit viszont egyáltalán nem ismerem, nem is nagyon hirdetik. Lehet külföldön ismertebb, de Magyarországon biztos hogy nem. Az egész ismertségi körömből 1 embernek van a cégtől terméke. Ő pedig kb. semmit sem tud mondani róla mert annyira sem ért hozzá mint én.

" mi az a tablet, ugye?" Van tabletem, szóval tudom hogy mi.

2023. júl. 19. 14:11
 9/44 A kérdező kommentje:
11. Köszönöm a választ. Gondolom akkor az ára miatt nem ismert annyira. Például ott a Sonos ami nagyon jó minőségű, de mégis kevesen ismerik mert nem az átlag felhasználót célozza meg. Gondolom akkor az Apple-lel is ez a helyzet. Viszont ha ez egy ilyen jellegű márka, akkor alacsony mennyiségű eladással dolgoznak, szóval nem hiszem hogy sok helyen szervizelik az alacson darabszám miatt. Persze ez csak az én gondolatmenetem, javíts ki ha máshogy van. Ott van például a Samsung, ők tudom hogy gyártanak prémium telefont, de az olcsó modellek miatt mégis sokan vásárolják a márkát-->jó lesz a szervíztámogatás. Bár most ahogy nézem az Apple-nek is vannak olcsó termékei.
2023. júl. 19. 14:24
 10/44 anonim ***** válasza:
82%
miért ne lenne ismert az Apple? attól még hogy te nem ismered a többség igen. és nem alacsony mennyiségű eladás, sokat adnak el a termékekből, és országszerte sok hivatalos Apple szerviz van. tehát javítják is. ugyanolyan ismert mint a samsung, és az Apple is gyárt prémium kategóriás termékeket, azért is drága. és az Apple-lel nem az a helyzet ahogy te gondolod
2023. júl. 19. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!