Vlki tervezi lecserelni a telefonjat iphone 15-re?
Figyelt kérdés
2023. júl. 18. 18:21
11/23 anonim válasza:
Kellenek a világra hülyék is. Másképpen mégis ki termelné ki a pénzeket arra, hogy tönkretehessék a világunkat azok, akikhez kerül? :) A hatszázezres, új telefon meg létszükséglet, hitelre venni meg még meg is éri rekordinfláció kellős közepén.
12/23 A kérdező kommentje:
🤣🤣
2023. júl. 18. 19:41
13/23 anonim válasza:
Igen, rekordinfláció kellős közepén nem normális aki egyben kifizeti, amit THM 0%-os finanszírozással el lehet hozni. Nálad van a termék is és a pénzed is, ami 2 évig nálad kamatozik. Kicsit gondolkozzál már...
14/23 anonim válasza:
Meggyőztél, neked van igazad... :D Nálam kamatozik a pénzem. Csak tudjam mire költeni az így megspórolt milliókat.
15/23 anonim válasza:
Ha magadnál tartod a pénzt az nem kamatozik. Ellenben értem mire akarsz kilyukadni. Ha már úgy se kér kamatot a szolgáltató és ott a zsebembe a telefon vételára, akkor inkább vegyem meg részletre a telefont, a zsebemben lévő pénzt meg tegyem valami megtakarításba/fektessem be ami leköveti vagy még meg is haladja az inflációt, így mire kifizetem a telefont és visszakapom a befektetett pénzemet több pénz lesz a zsebemben, mintha elköltöttem volna mindenem egy telefonra és újra kezdtem volna spórolni.
16/23 anonim válasza:
Teljesen biztosra veszem, hogy havi 23 000 forintokból irdatlan befektetéseitek lesznek. Lőrincünk szerintem kezdhet aggódni, hogy mikor vásároljátok majd ki az állami bankholdingból.
18/23 anonim válasza:
Én majd március 15-re szeretném lecserélni.
19/23 A kérdező kommentje:
Ha engem kerdeztek en nem cserelem le. Majd 10 ev mulva veszek egy 15 prot lehet, ha olcsobb lesz.
2023. júl. 19. 01:10
20/23 anonim válasza:
Miért kerülne már 600 ezerbe? Ha maradnak az árfolyamok a jelenlegi szinten, akkor az alapmodell bőven 400 ezer alatt lesz és a Pro modell sem fog többe kerülni 500 ezernél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!