Lecserélnéd a másfél éves iPhone 13pro telefonodat egy Samsung Galaxy S23+ra?
A iPhone 13 pro akksi élettartama 91%os.
Légyszi ezt az "csak a Samsung, az apple szar / csak az apple, Samsung szar" véleményeket mellőzzétek légyszi! Kíváncsi vagyok minden véleményre ezen kívül. Mindkettő mellett pro/kontra. Köszi!
Nem.
Inkább eladnám az iPhone-t és vennék egy rendes mobilt, a megmaradt pénzt meg értelmes dolgokra költeném.
Az nem egy videó, hanem sok videó! Ezekben mindenki a saját tapasztalatát mondja el.
Saját tapasztalat? Nekem sosem volt androidom, 2009 óra iPhoneom van, Mac-em, iPadom, meg minden más Apple termék. Sosem cserélnék androidra.
Max akkor fogok androidot venni ha nyerek a lottón és csak úgy vennék egyet próbálgatni.
#4: így felismersz engem? Nem, valószínűleg fingod sincs, kivagyok, csak belökted, hogy egy fikázó vagyok. Alig szoktam ebben a rovatban válaszolni, mivel kb. minden második kérdés arról szól, hogym iért nem vesznek az emberek iPhone-t.
Egyébként a kérdésre válaszoltam.
"#4: így felismersz engem?"
Lebuktat a stílusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!