Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung S10+ ti, lecserélnétek?

Samsung S10+ ti, lecserélnétek?

Figyelt kérdés

Teljesen elégedett vagyok a készülékkel. A kijelzőjén nincs karc és a készülék is patika (védőfólia és tok van rajta). Jó képeket csinál és remekül futtat minden nekem szükséges alkalmazást. A hálózat, a telefonálás hangminősége rendben van. Az akku üzemideje is alig vesztett az újkori kapacitásából.

Most azonban lenne lehetőségem lecserélni egy újabb hasonlóan prémium telefonra.

Ti lecserélnétek?

2023. máj. 18. 16:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha Samsung, és újabb S szériás készülék, akkor mindenképp. Azonban ha valami gagyi Xiaomi "kamuprémium" telefon, akkor semmiképp.
2023. máj. 18. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem
2023. máj. 18. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:
En addig szoktam hasznalni amigy jol mukodik es nincs vele gondom. Regen tobbszor csereltem,mert akkor nem csak ezek a szappan telefonok voltak. Volt bennuk egy kis plusz, egy kis dizájn. Manapsag mar mind1 kb. Megy a tokba,ugyse latom kb. Nem cserelnem le hacsak nem vagyok az a felvágós fajta. és nem vagyok.
2023. máj. 18. 16:40
 4/8 A kérdező kommentje:
#1 Apple 13 vagy sima 14 vagy Samsung S21-22-23 jönne szóba.
2023. máj. 18. 16:44
 5/8 A kérdező kommentje:
#3 én sem vagyok felvágós, tokban van. Leszarom a logót, csak működjön rendesen. Ezt is azért vettem mert elegem lett az olcsóbb telefonoknól, hogy 1 év kuka az akksi, a csere meg annyiba kerül mint egy új telefon.
2023. máj. 18. 16:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Máskor is lesz lehetőséged lecserélni,nem csak most.jövőre is lesznek jó akciók, azután is.
2023. máj. 18. 16:49
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 Nem akcióról van szó, a lehetőséget úgy értettem, hogy most lett annyi félretett pénzem ami nem hiányozna és elgondolkodtam, hogy kell-e nekem új telefon vagy lekössem a pénzt tovább. :)
2023. máj. 18. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem cserélném le, ha elégedett lennék vele. Amúgy egy S10+-om van nekem is, 4 éves múlt nemrég és semmi gond vele. Használtam vettem nagyjából másfél éve 90 ezerért. Majd ha olyan baja lesz, hogy nem éri meg javítattni, lecserélem, addig marad.
2023. máj. 18. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!