Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy Samsung A5 2017-et lecseré...

Egy Samsung A5 2017-et lecserélnétek egy új Samsung A20e-re?

Figyelt kérdés
Az A5-nek kicsit gyengélkedik már az aksija (83%-os), de attól tartok ha kicseréltetem benne az aksit az új aksi ugyancsak akkoriban gyártódott mint amikor ez a készülék így már az sem 100%-os. Az A20e zsír új lenne kicsit kisebb tudással.
2020. okt. 26. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
A Samsung A20e minden tekintetben modernebb es ha jol latom 3000 mAh -s akksi van benne. Plusz a megjelenese is sokkal modernebb. En biztos cserelnem ha arrol lenne szo
2020. okt. 27. 06:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Amíg használható, addig nem cserélem le, nekem is az van.

Az honnan jött hogy 83%-os?

És az mit akadályoz?

Lehet hogy az enyém se 100-as, de nem méricskélem. Még így is leharcol egy egész napot korrekt módon.

A nagyobb akku láttán el szokták felejteni hogy azért van benne,mert a rendszer működtetésére kell a nagyobb kapacitás.

2020. okt. 31. 08:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem van A20e telom, es imadom. Es a merete is tokeletes.
2020. okt. 31. 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem rossz, de az A20-on egyértelműen látszanak a spórolás jelei.

A kijelző mérete hiába nőtt, a felbontása csökkent, szerényebb procit kapott. A nagyobb akku előnyét a nagyobb kijelző fogyasztása viszi el,

és hiába kapott modernebb bluetooth modult, a régi támogatta a takarékosabb üzemet, az új nem. A kamera választásnál is visszaléptek egy-két lépcsőfokot.

Az A5 2017 képes 300 Mbit/s letöltésre is, az A20 csak a felére.

És mindezeket talán el is néznénk, de az hogy 2020-ban az A20 ne tudjon 5 GHz-es wifire csatlakozni, az már nálam kizárja hogy valaha erre cseréljem le az A5-öm.

2020. okt. 31. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!