Egy újonnan vett 10 hós Samsung A50-et lecserélnétek egy használt bizonytalan eredetű Iphone 8-ra?
Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 21:29
3/13 anonim válasza:
Ha dobozos, és a dobozán szerepel az IMEI száma, akkor igen. Ha nincs hozzá doboz akkor nem
4/13 anonim válasza:
nem!
(pedig elvakult ájfonos vagyok...)
6/13 A kérdező kommentje:
A Samsung 10 hónapos és újonnan vettem, a iPhonera meg rá kellene fizetni 20e ft-ot. De csak töltő van hozzá semmi más, egyébként nagyon szép állapotban van.
2020. szept. 22. 06:59
7/13 anonim válasza:
Arra kis képernyős ájfonra akarod lecserélni azt a szép nagy telefont?! 😂😂😂
9/13 anonim válasza:
kb egy árba vannak
mi értelme lecserélni
hátlapi kamerába az a50 jobb, előlapija homályos az tény mert van itthon ilyen telefon, anyuka használja.
Üzemidő jó, teljesítménye jó, kamerába az iphone 8 nem lenne jobb szóval why?
én egy iphone se 2020 at használok , nekem minden téren jó , főleg h kompakt és könnyű és nekem ez előny
10/13 anonim válasza:
Csak az iPhone 8 el van még pár évig, a Samsung meg már jövőre műanyag szemét lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!