Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung A50 account kijelenkezés?

Titan2002 kérdése:

Samsung A50 account kijelenkezés?

Figyelt kérdés
Kéz alól vettem a készüléket. A tulajdonos benne maradt a Samsung accountba. Így nem tudok gyári vissza állítást indítani. Valami megoldás?

2020. máj. 2. 09:23
 1/6 anonim válasza:
100%
Telefonos üzletben megcsinálják neked a fiókváltást.
2020. máj. 2. 09:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Értelmes telefonos üzletben nem fogják papirok nélkül megcsinálni, mert az olyan, mint ha a készülék lopott lenne.

A legjobb megoldás az az lenne, hogy beszélsz a régi tulajdonossal, és megkéred, hogy jelentkezzen ki, vagy adja meg neked a jelszót, hogy kijelentkezz onnan.

Persze vannak a kevésbé legális megoldások, ha mondjuk elviszed egy kissebb GSM szaküzletbe, ott jó pénzért kilövik a védelmet, de hangsújozom, a normális üzletek a telefont lopottnak tekintik! Mondhatsz bármit.

2020. máj. 2. 09:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze, ha meg van a telefon gyári doboza, a vásárláskor kapott eredeti számlával, akkor természetesen fél óra alatt megcsinálják neked, LEGÁLISAN!
2020. máj. 2. 09:34
 4/6 anonim válasza:

Dehogy veszik lopottnak. Nem ő az egyetlen akinek aki kéz alól vett telefont. Én se szoktam kijelentkezni a fiókomból ha túladok a telefonomon csak a simet veszem ki, de emiatt nem fogja azt hinni senki hogy lopott.

Menj be egy kisebb gsm boltba vagy pedig szóban kérdezz rá hogy csináld, mert használt telefont vettél.

2020. máj. 2. 09:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm srácok. Beszéltem az egykori tulajjal nem tudja jelszavát sajnos. Szóval beviszem GSM-be
2020. máj. 2. 10:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudja a jelszavát, attól még tudna kérni rá jelszóemlékeztetőt! (én is mindig elfelejtem, de csatolva van hozzá egy freemail-os)

PC-n próbál az ember belépni, jelszóemlékeztetőt kérni a gmail-ra, akkor elsőnek a telefont ajálja fel. Egy próbát megér, a regisztrált gmail-os cím kell hozzá, azt meg meglehet nézni a fiókoknál.

2020. máj. 2. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!