Kb mennyi fotó készíthető egy mobiltelefonnal élettartalma alatt?
Figyelt kérdés
Fél éve vettem egy új telefont. Praktikusság miatt mivel mindig nálam van a fényképezőgép helyett használom azóta fotózásra. Sok képet készítek, napi 30-40 biztos van. De olyan is van, hogy napokon keresztül nem fényképezek, aztán lövök 150 képet. Az utóbbi időben előfordult néha, hogy csak többszöri próbálkozásra fotózott a telefon. Legutóbb fotózáskor pedig csak a beállítások ikonjait mutatta a kijelző, a kamera üres fekete részt mutatott. Újraindítással helyrejött. Mire lehet számítani,mennyit bír kb egy telefon fotózásilag? Vagy ilyen mennyiségnél jobb fényképezőgépet használni? Van köztetek aki szintén sokat fotózik telefonnal, ha igen mi a tapasztalata?2023. júl. 7. 21:17
1/7 anonim válasza:
Fotózz annyit, amennyit szeretnél, ettől nem fog tönkremenni.
2/7 anonim válasza:
Napi 30-40 kép egyáltalán nem számít extrémnek vagy soknak. Nem fogod ezzel tönkretenni a telefont, nyugodtan használd úgy ahogy akarod.
Az amiről beszámoltál, inkább szoftveres problémának tűnik. Milyen típusról van szó?
3/7 anonim válasza:
Nekem 55ezer kép van a telefonomon.
A fotózástól nem megy tönkre egyhamar egy telefon.
Viszont meg kéne nézni hogy mennyi tárhely van azon a telefonon, lehet az a baj, hogy megtellt a memória.
4/7 anonim válasza:
Hasonló problémám, mint amit írtál nekem akkor volt mikor betelt a tárhely. Amúgy nem sok amit szoktál fotozni ezeknek még a sokszorosát is bírnia kell.
5/7 anonim válasza:
Ez valami 60ezer forinttos "csúcs" android ugye?
Gondoltam, nincs több kérdésem!
7/7 anonim válasza:
A telefon fotózása csak szofveres tevékenység, végzi amíg utasítást kap. A hardver meghibásodását persze növelheti néhány földhöz csapkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!