Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Északi fényt fotóznék. Milyen...

Északi fényt fotóznék. Milyen mobil lehet alkalmas erre?

Figyelt kérdés

Szeretnék mobilt venni, a régi nem bír esti fényképet készíteni. Nem állítom, hogy profi fotót akarok az északi fényről készíteni, de olyan telefont szeretnék amit szürkületkor vagy valamennyire éjszaka is jó fotót készít, nem csak egy paca látszik a felvételen. Megyek Finnországba és ott lehetőségem van látni ezt a csodát.

Kb. 120 ezer ft értékben lehet-e ilyen telót venni ami erre alkalmas?

2021. szept. 4. 21:35
 1/5 anonim válasza:
100%
Ha akarsz is egy olyan telefont amit használni is lehet másképp is nem tudok segíteni de egyébként ennyi pénzért lehet jobb minőségű kamerákat is venni de ha mást is akarsz nem fotózni akkor én tanácsot nem tudok adni
2021. szept. 4. 21:42
 2/5 anonim válasza:
100%
nem vagyok fotós, de sztem a hosszú expozíciós idő és az állvány a lényeg (vagy megtamasztod a telefont egy kővel pl, hogy ne remegjen a kezedben). nekem Huawei P40 lite-om van, használtan vettem 55-ért és tud hosszú exponálást.
2021. szept. 4. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

120 ezerbol sajnos semmiképp.

Max a legújabb Samsungok, s21 ultra vagy iphoneok, abból is a 12.

Nekem egy note 9 van. Én direkt fotózásra vettem, tény és való gyönyörű képeket készít, de tényleg, profi módban ahol ezer és egy dolgot lehet állítani, iso, fenyefektek, exponalasi idő, rekeszertekeket, wb, af meg a jó ég tudja miket. Egészen gyönyörű képeket tudok készíteni, de csak nappal, nappali fényben.

Éjjel kB nulla a vaksötétben.

Hiába az éjszakai mód az egész egy osszefolyt pixelek zavara.

Nem jó sajnos erre.

Inkább venned kellene egy kamerát ennyiért, amivel igen jó képeket lehet csinálni.

De mint írtam, lehet az újabb Samsung és iphone telefonokkal lehet éjjel is szép képeket készíteni, de azok 3-400 ezres mulatságok sajnos.

2021. szept. 5. 02:26
 4/5 Morzsi007 ***** válasza:
58%

Nem tudom most milyen telefond van, de csak ezért szerintem pénzkidobás 120-ért venni valamit, ami nem csúcs mobil.

Az biztos, hogy állványt vagy egy kis tripodot szerezz be, mert hosszú záridővel kellene készíteni a képeket. Ez a minimum.

Élőben nem lesz akkora durranás az a csoda, mint a fotókon.

2021. szept. 9. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:

" olyan telefont szeretnék amit szürkületkor vagy valamennyire éjszaka is jó fotót készít, nem csak egy paca látszik a felvételen."

120 ezerért? Mágus vagy ha összehozod.

2021. szept. 9. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!