Melyik a legjobb fotózásra alkalmas mobiltelefon?
Sziasztok! Új mobiltelefont szeretnék vásárolni. A fő szempont, hogy a lehető legjobb minőségű fotókat lehessen vele készíteni. Kb 100-120ezer Ft lenne rá a keret. Mit ajánlotok?
Előre is köszönöm!
Bár egyáltalán nem szeretem ezt a márkát, de fotózásban/videózásban vitán felül az iPhone készülékek a legjobbak, azt el kell ismerni. Kiváló minőségük mellett a színhűségük páratlan, a teljes telefonos mezőnyben. Márpedig ez — már önmagábabn is — rengeteget "dob" az elkészített tartalmak vizuális élményén.
Így az éppen aktuális, mindenkori iPhone zászlóshajót tudnám válaszként megnevezni.
#2 vagyok
Bocsánat, az árat nem vettem észre. Ilyen árban egyértelműen a Google Pixel-termékei a csúcstartók ezen a téren.
1. új mobilra elég a 100-120 ezer, ezért valami belépőszintű modellt kapsz, ami olyan kaputelefon minőségű fotókat csinál
2. "a lehető legjobb minőségű fotókat lehessen vele készíteni." a legújabb szifonok elég jó fotókat csinálnak, de akkor a keretet meg még kell elég erősen toldani
Motorola Moto G60,
Xiaomi Redmi Note 10 Pro,
Xiaomi Redmi Note 10 Pro, DOOGEE S99
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!