Megéri Samsung Galaxy S23/S24-et venni csak a jó kamera miatt?
Figyelt kérdés
Szeretnék telefont venni , de elég brutális árak vannak jelenleg a piacon. Nekem , eddig egy S22 volt , de sajnos elromlott. Annak nagyon szerettem a kameráját. Jelenleg egy Xiaomi Note 11 Pro van nálam kölcsönben, nincs vele semmi gondom , de a kamerája sokkal rosszabb. Leginkább , mikor valamire rá szeretnék közelíteni , akkor borzasztó, de nyilván más árkategória is. Milyen márkát érdemes megfontolni jelenleg aminek tényleg jó kamerája is van? Leginkább androidos érdekelne.tegnapelőtt 09:46
1/9 anonim válasza:
Nem kell mindig a legújabb telefont venni. Egy telefon 4-5 évig jó marad, így megéri a tavalyi modellt válsztani.
2/9 anonim 

válasza:

Én elgondolkoznek egy iPhone-on a helyedben
4/9 A kérdező kommentje:
Iphone-on azért nem gondolkodtam , mert végig androidos telefonjaim voltak eddig. Köszönöm a tippeket.
tegnapelőtt 14:54
5/9 anonim 

válasza:

Ha jó kamera biztos nem sima Galaxy-t vennék az tény.
Pixel 8 Pro-t annál inkább.
6/9 anonim 

válasza:

En a helyedben vennek hasznaltan egy s22t. Ar ertek aranyban a legjobb
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm megfontolok mindent.
tegnap 10:21
8/9 anonim 

válasza:

Miért ajnározzák az S szériát?
Kamerában siralmas, nincs AF-es ultraszéles.
A telekamerája elég zajos, ha kevés fényt kap. A fő kamerája meg abszolút nem készít színhelyes képeket.
Ultra sem nagy durranás, de hellyel-közel hozza a konkurencia szintjét, a sima S, már úgy az S10 után teljesen alap modell lett, sok kispórolással.
9/9 anonim 

válasza:

Azért az Ultra szerintem jobb mint bármelyik Pixel. A Mobilaréna tesztjéből jól látszik, hogy mire gondolok. Vannak helyzetek, amikor jobb a Google Pixel, de nagy általánosságban a Galaxy képei azért szebbek. A Sima széria sem rossz, bár tényleg egyre inkább érezni a lemaradást. Ennek oka, hogy több éves szenzorokat használnak, nyilván a spórolás miatt. A konkurencia mára hardveresen jobb, de nagy általánosságban a Galaxy képei hozzák az elvárt szintet, hála az algoritmusnak. Egy hasonló árú Honor például jobb kamerákkal van felszerelve, de nincs olyan jó algoritmusuk. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy lesznek a Samsungnál sokkal jobb képek, de lesznek sokkal rosszabbak is. Igazából ha a Samsung nem spórolna a szenzorokon, az övéké lehetne talán a legjobb fotós mobil, így csak simán jók. Ettől még tudom ahánlani, főleg annak, aki szereti a Samsung rendszerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!