1/15 anonim válasza:
Mégis miért venne bárki szándékosan kamu telefont? Nem lenne semmi értelme mert azok mind hulladékok, 6 éves processzorral. Persze van hogy átverik a tudatlan vásárlót, de szándékosan senki nem vesz klón telefont. Úgy hülyeség a kérdés ahogy van.
3/15 anonim válasza:
Szerinted erről statisztikát vezet bárki is hogy kinek van kamu telefonja? Soha nem vennék kamu telefont de te biztos ha már ennyi eszed van hogy ilyen kérdést írsz ki.
4/15 anonim válasza:
Befejezhetnéd a hülye kérdések írogatását az Apple témában. Mit vagy ilyen Apple b**i állandóan? Vegyél egy almás telefont végre és nyugodj le vagy flexelj vele a hozzád hasonló embereknek. A lényeg az hogy senki nem kíváncsi erre.
5/15 A kérdező kommentje:
youtube kommentekben olvastam amugy hogy valaki irta hogy az atlag tizenevesek kamu iphonet vesznek
2023. jún. 22. 17:27
6/15 anonim válasza:
Valaki írta és akkor már biztos hogy úgy is van?
7/15 A kérdező kommentje:
nem tudom azert kerdezem XD
2023. jún. 22. 17:33
8/15 anonim válasza:
De mostmár tudod a választ remélem.
9/15 Szervizmérnök úr válasza:
"youtube kommentekben olvastam bla bla"
Ez a baj, összeolvasol minden hülyeséget, aminek mi vagyunk a kárvallottai, itt a Gyakori Kérdéseken. Miért nem kérdezed meg, ahol olvastad?
Vagy a gyámodtól, felügyelődtől.
10/15 A kérdező kommentje:
Megkerdeztem a kommentelotol, nem valaszol
2023. jún. 22. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!