Mit gondoltok a samsung kamu holdfotoirol?
A marketing a sátántól való.
Nekem inkább legyen szar a holdfotóm, de ne tegyenek be kamu képet helyette.
Persze a sok Insta-huszár aki az esti tengerparton a pálmafák mellett a daiquiri koktéljával a kezében akar lőni egy életcsászára vagyok képet annak mindegy, sőt így még jobb is.
Szerintem arról van szó hogy nem olyan könnyű használható fotót készíteni a holdról-saját tapasztalatom hogy van egy 26x-os zoomos Nikon fényképezőgépem és azzal állványról is csak ritkán sikerül talán mert túl fényes ? a telihold(bár lehet hogy csak rossz beállításokkal próbálkozom)
Akkor majd egy kézben tartott mobillal lehetne elsőre,közeli,tökéletesen éles,részletgazdag stb.képet a holdról készíteni?Valami trükköt,csalást,feljavítást tutira be kell ehez építeni a telóba hogy ne "csalódjanak" a vásárlók ha már olyan fontos nekik a holdfotózás.
Nyilvánvaló hogy mesterséges intelligenciával javítják fel a képeket, de ezzel az Apple és a Google is előszeretettel él. Ez egy ilyen nyílt titok.
Egyébként itt egy konkrét cikk a dologról, érdemes végolvasni.
Sokkal többen sírnának fel hangosan, ha holnap reggelre kikapcsolnának minden képjavító funkciót a mobilokban. Ehhez képest a műhold smafu.
Nem is értem a reklamálást. Egységsugarú user a hold felé fordítja a féltett kincsét, mire az kidob egy holdat ábrázoló fotót. Ez volt a cél? Ez. Teljesült? Naná. Akkor nincs itt semmi látnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!