Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért kell a telefonos reklámo...

Miért kell a telefonos reklámokban kamu dolgokat mutogatni?

Figyelt kérdés
Arról nem is beszélve, hogyha lekapcsolom a netet, akkor játszani sem enged. De olyan reklámokat dob be, hogy 100.000Ft üdvözlő bónusz, meg 1.000.000Ft-ot nyerhetsz a játékban, és a reklámban benne is van, hogy valaki (kamu) utalást kap az OTP Bankatól, igen így van a videóban: OTP Banka. Gondolom nem szeretnének jogi dolgokba keveredni, hogy az OTP nevét használnák. De a másik, hogy főként gyerekek játszanak, nekik meg nem való a rulettezés/mindenféle szerencsejáték.
2023. jún. 20. 10:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is látom ezeket a reklámokat, de csak az egyikben láttam OTP Bankát, ott nyilván nem cserélték le a magyar verzióra, hanem a szlovák maradt benne. Az egész szerencsejáték-ipar erről szól felnőtt épeszű ember nem dől be ilyennek.
2023. jún. 20. 11:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam reklámokat nézni, ezért jó az IPTV, át tudom tekerni a reklám szüneteket.
2023. jún. 20. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!