Igazuk van ezeknek az embereknek?
Kocsim nincs, nem is kell. Szóval mondván hogy kocsi nem kell vettem egy iPhone 14 pro-t, kipróbáltam a Samsung Galaxy S23 Ultra-t a boltba, de nem tetszett hogy le van kerekítve a kijelző. Azóta csak azt látom pár helyen, hogy milyen szar az iPhone, a samsung 10x jobb negyed annyiért. Lassan kezdem rosszul érezni magam, hogy megvettem.
Sok ember azt gondolja valamiért, hogy egy 500 ezres telefon drágább mint egy kocsi, meg fenntartani azt, ezt sem értem miért van. Ha van egy 1-2 milliós kocsim az nem érdekli az embereket semennyire, de ha van egy 500 ezres telefonom, na az érdekel mindenkit, vagyis foglalkoznak vele.
Szerintem nem feltétlenül minősíti az iPhone-tulajdonosok szellemi színvonalát egy-egy kirívó eset, mint amikor például a Gyakori Kérdéseken lejáratja magát valaki.
Az csak egy valaki, aki már beleőrült ebbe a dologba, hogy mindennap értelmetlen kérdések sorát körmöli kifelé.
Az nem lehet, hogy az iPhone-tulajdonosok mind ilyenek.
Tégy a diszkrimináció ellen!
Nem kellenek a megvető pillantások az utcán, a plázában!
Az iPhone-tulajdonosok is emberek!
Attól, hogy van pár agyatlan, akinek van almás mobilja, még nem azt jelenti, hogy minden iphone tulaj idióta. Ez elmondható androidosokra és a BMW-sekre is.
Lassan 15 éve iphone-t használok😬, csak finoman a kijelentésekkel…🫣🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!