Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Igazuk van ezeknek az embereknek?

Igazuk van ezeknek az embereknek?

Figyelt kérdés

Kocsim nincs, nem is kell. Szóval mondván hogy kocsi nem kell vettem egy iPhone 14 pro-t, kipróbáltam a Samsung Galaxy S23 Ultra-t a boltba, de nem tetszett hogy le van kerekítve a kijelző. Azóta csak azt látom pár helyen, hogy milyen szar az iPhone, a samsung 10x jobb negyed annyiért. Lassan kezdem rosszul érezni magam, hogy megvettem.

Sok ember azt gondolja valamiért, hogy egy 500 ezres telefon drágább mint egy kocsi, meg fenntartani azt, ezt sem értem miért van. Ha van egy 1-2 milliós kocsim az nem érdekli az embereket semennyire, de ha van egy 500 ezres telefonom, na az érdekel mindenkit, vagyis foglalkoznak vele.

2023. máj. 15. 14:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
a porsche-m gyorsabb, megy 300-at is.
2023. máj. 15. 16:02
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

A probléma a kis pénzűekkel van mindig.

Akinek van pénze, megveszi amit akar, és használja.

Akinek nincs pénze, csak ábrándozik, hogy de jó lenne. Aztán valahogy összejön, és kétségbe van esve, hogy a pénzéért mit kapott.

Pedig a mobil nem erről szól.

Hidd el, hogy a kutyát nem érdekli rajtad kívül hogy mid van.

2023. máj. 15. 18:04
 13/26 anonim ***** válasza:
93%

"Ha van egy 1-2 milliós kocsim az nem érdekli az embereket semennyire, de ha van egy 500 ezres telefonom, na az érdekel mindenkit, vagyis foglalkoznak vele."

Az 500 ezres telefon gyakorlatilag a csúcskategória, az 1-2 milliós kocsi pedig a legalja kategória, azért. És míg 1-2 milliós kocsija sokaknak van, 500 ezres telója annál kevesebbnek.

2023. máj. 15. 18:18
 14/26 anonim ***** válasza:
Aha, de akkor miert 500 ezer a telefon es miert nem 10 millio? En 10 millioert is megvennem.
2023. máj. 15. 18:34
 15/26 anonim ***** válasza:

„a porsche-m gyorsabb, megy 300-at is.

Hagyd már azt a vacak környezetszennyező bádogdarab autót, az 1216 050 pályaszámú Siemens Taurus mozdonnyal 357 km/h sebességet értek el:

[link]

Egyébként mekkora is a porsche-d teljesítménye? Azzal nem tudsz dicsekedni, mert az közel sincs 8700 lóerő.

2023. máj. 15. 19:41
 16/26 anonim ***** válasza:
XDDD
2023. máj. 15. 19:44
 17/26 Szervizmérnök úr ***** válasza:
48%

Az a gond, hogy egy eltorzult életfelfogású, zavarodott, 22 éves kis troll kérdéseibe túl sokat láttok bele.

Valakinek erről szól az élete, hogy naponta több ostoba kérdést ír ki a Gyakorin, meg rá van gerjedve egy szar telefonra, azért abban van valami sajnálatos is. De nem veszi észre magát...

2023. máj. 15. 19:49
 18/26 anonim ***** válasza:
61%

Szervizmérnök úr!

Igen, ezek a mai gyerekek már nem tudnak magukkal mit kezdeni okostelefon nélkül, ha csak egy hétre elvennék tőlük a telefont, bizony megőrülnének. Érthetetlen, hogy lehet egy ilyen vacak telefonnak ennyire a rabja lenni. Még mindig nem veszik észre, hogy az egész életük teljesen kiüresedett, mert minden csak arról a hülye telefonról szól. Nem azt mondom, hogy a mai világban nincs rá szükség, de, hogy már minden csak az okostelefon körül forogjon az egyáltalán nem normális. Nem kellene semmilyen technikai eszköznek ennyire a rabjává válni.

Egy módon lehetne ezt megállítani, ha az ilyen kérdésekre soha többé senki nem válaszolna, de ez itt nem fog menni.

2023. máj. 15. 20:11
 19/26 anonim ***** válasza:
23%
Szervizes, mivan sok volt a munka? En milliomos vagyok, 40 milliot kerese egy evben.
2023. máj. 15. 20:14
 20/26 Morzsi007 ***** válasza:

Csak 40 milliót? Már milliárdosnak kellene lenned nem milliomosnak. 🫣

A Porsche az egyetlen német márka, amit vennék, de nekem kevesebb a fizum, így tovább tart, mire sikerül.😥

Majd egyszer.

2023. máj. 16. 06:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!