Miért jó az embereknek az üveghátlapú mobiltelefon?
Leesik azonnal széttörik,muszáj védeni tokkal de akkor a szépség előnye oda,hőháztartás szempontjából az üveg borzalmas fémhez képest.
A vezetéknélküli töltés meg akugyilkos nem ér annyit
mert jobban néz ki, jobb a fogása
én sosem ejtem le, ha mégis, ott a biztosítás
ezt a vezeték nélküli töltés akkugyilkos dolgot viszont nem értem...
Mert úriasabbnak érzik magukat. De ez csak önbecsapás! Én 1,5 éve használok egy redmi 7a-t, ami mindenre alkalmas, amire nekem szükségem van. Lehet így is gondolkodni...
Meg úgy, hogy pocsékoljuk a pénzt feleslegesen!
De értelmes dolgot nem kapunk a pénzünkért.
"A vezetéknélküli töltés meg akugyilkos"
Na megjött a mai villamosmérnök... :D
A vezetékes és a nélküli töltés kb annyit jelent mintha vezetékesnél fekete vagy piros kábellel töltenél... csak az energia átvitel módja különbözik. A töltés vezérlését a készülék látja el.
Nem gyilkolja meg a vezetéknélküli töltés az akkumulátort!
#4 sőt, inkább pont hogy kíméli, mert lassabb töltés van :D
nekem haverom bizonygatta, hogy gyorstöltővel nem szabad a telót tölteni, mert úgy gyorsabban is merül 😂😂
Fémhátlap eltűnt nem kapható olyan telefon.
Esetleg még műanyagot lehet találni elvétve.
Én sem fizetek üveges vacakért ami extrém törékeny
A vezetéknélküli töltés során az akku nagyon felmelegszik hiába lassabb a folyamat de a hő a legpusztitobb egy aku számára.
Ezenkivül max 50% töltési hatékonyság ami környezeti szempontból is nagyon aggályos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!