Miért jó az embereknek az üveghátlapú mobiltelefon?
Leesik azonnal széttörik,muszáj védeni tokkal de akkor a szépség előnye oda,hőháztartás szempontjából az üveg borzalmas fémhez képest.
A vezetéknélküli töltés meg akugyilkos nem ér annyit
3-as
Nálad a pont,lenne pénze az embernek de semmit nem kap érte,a prémiumnak hazudott bóvlin kivül,hajlított üveg,üveg hátlap hogy minél törékenyebb legyen és nem praktikus.
"A vezetéknélküli töltés során az akku nagyon felmelegszik"
nem, nem melegszik fel jobban mint normál töltéskor.
Az az üveg hátlapos készülék is ős ellenséged amiben nincs vezeték nélküli töltési lehetőség?
Illetve mit érdekel téged hogy ki miért vesz ilyen vagy olyan készüléket? Te vegyél olyant ami a saját begyöpösödött világlátásodnak megfelelő. Én meg veszek azt amit szeretnék - vagy ami épp van raktáron :D
Vannak kerámia hátlaposak is... az is fúj-fúj-rossz??
Nem értem a kérdést... Nekem speciel a jelenlegi telefonom hátlapja üveg. És nem vettem észre, hogy összetört volna. Mint ahogyan a hőháztartásról írtaknak sincs semmi értelme...
Kb olyan hővezető képessége van, mint a fémeknek, viszont nem árnyékolja le az elektromágneses hullámokat, amelyek elngedhetetlenek a működéshez. Gondolom a gyártó cég mérnökei mind hülyék lehetnek hozzád képest...
Ja az üveg aztán nagyon jó a túlmelegedés elleni védelemben,a hőt csapdába ejti nem vezeti el és az addig is a telefon belsőhőmérsekletét növeli. Míg a fém átvesz a hőt felmelegszik de a belső hőt csökkenti,tehát a legjobb a telo számára.
Nem hallottál még az üvegházhatásról?
Egy alsóbbrendű anyag fémhez képest telok hátlapjához
üvegházhatás? :D
troll vagy! :D
Aki azt állítja hogy az üveg és a fém egyenlő hőelvezetésben az nem ért semmit az egészhez.
Az üvegházhatás példának volt szánva hogy annyira közismert az üveg hővisszatartó hatása hogy a jelenséget így nevezték el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!