Igazuk van ezeknek az embereknek?
Kocsim nincs, nem is kell. Szóval mondván hogy kocsi nem kell vettem egy iPhone 14 pro-t, kipróbáltam a Samsung Galaxy S23 Ultra-t a boltba, de nem tetszett hogy le van kerekítve a kijelző. Azóta csak azt látom pár helyen, hogy milyen szar az iPhone, a samsung 10x jobb negyed annyiért. Lassan kezdem rosszul érezni magam, hogy megvettem.
Sok ember azt gondolja valamiért, hogy egy 500 ezres telefon drágább mint egy kocsi, meg fenntartani azt, ezt sem értem miért van. Ha van egy 1-2 milliós kocsim az nem érdekli az embereket semennyire, de ha van egy 500 ezres telefonom, na az érdekel mindenkit, vagyis foglalkoznak vele.
Nem kell senkivel folgalkozni. Ha azt mondjak hogy az 50 ezres xiaomi jobb akkor olyat veszel mert nekik az jobb? Azt vedd, ami neked tetszik, ne azt ami masnak.
"Sok ember azt gondolja valamiért, hogy egy 500 ezres telefon drágább mint egy kocsi... " - ezzel egyetertek, mert az atlag nem vesz 500 ezerert telefont, hanem vesznek egy kocsit 1-1.5 millio forintert, es van egy 100-200 ezres telefonjuk, mint nekem is.
Ha nem lenne kocsim akkor en is masra koltenek tobbet.
Mindenkinek igaza van, aki azt mondja, hogy gyerekes a felfogásod.
Csak te ezt (gyerekként) nem érzékeled.
Tapasztaltabb emberek véleményére nem adsz.
Most pedig lehet törölni megint a beírásom, mert komolyan azt szeretnék az üzemeltetők, hogy a szakmai válaszadók tűnjenek el innen, egy gyerekes troll miatt?
Ha ezt szeretnétek, akkor csak csináld... Egyszer én is megunom és belátom, hogy nektek ez kell...
Gyerekes felfogás, amit sokan művelnek egy mobil telefonnal kapcsolatban is. Dedó.
Legtöbbnek cseszteti az agyát, hogy valaki drága terméket vesz, legyen az bármi, miközben Ő maga sajnálja vagy nincs rá pénze, ezért szidják. Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte. Mindig is a csúcs mobilok voltak a legjobbak, legyen android vagy ios rendszerű, ennek viszont ára van. Hogy sok ember, vagy szinte senki nem használja ki az összes erőforrást, ami ezekben van, (De ez elmondható minden más termékre is. ) az más kérdés és jön az a bizonyos, megéri-e. ? Hát persze. Ha ettől jobban érezzük magunkat és/de nem rágjuk a küszöböt hónap végén.
„Lassan kezdem rosszul érezni magam, hogy megvettem.”
Ebből is csak az látszik mekkora birka vagy, nálad még egy madárijesztő is értelmesebb, ráadásul okostelefon nélkül. Kérdező, te képes vagy egyáltalán mással foglalkozni, a hülye telefonos kérdéseiden kívül? WC-re ki tudsz menni okostelefon nélkül? Vagy már sz-rni is csak okostelefonnal a kezedben tudsz?
„En Porsche-val jarok.”
Aztán mit akarsz te azzal a Porsche-val, az csak egy ócska bádogdarab a Siemens Taurushoz képest:
https://www.youtube.com/watch?v=kAQV2HWlzKE
8700 lóerő, max. sebesség 230 km/h.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!